Beşiktaş’ta Kadının Adı Var’a 5 ödül

Kadına yönelik şiddete karşı farkındalık çalışması yürüten Beşiktaş Belediyesi ‘’Beşiktaş’ta Kadının Adı Var’’ projesiyle, reklam ve pazarlama dünyasında yaratıcılığın ödüllendirildiği Felis’ten 5 ödülle döndü.

Toplumsal cinsiyet eşitliği ve kadına yönelik şiddete her zaman dikkat çeken Beşiktaş Belediyesi “Beşiktaş’ta Kadının Adı Var” projesiyle büyük ses getirmeye devam ediyor. Edinilen bigilere göre; proje kapsamında, Beşiktaş’taki kadın isimlerini içeren sokak tabelalarının yanına bir tabela daha eklenerek tabelalar, cinsiyete dayalı ayrımcılığa neden olan ön yargıları yıkan mecralara dönüştü. Beşiktaş’ta kadın hak ve özgürlüklerinin arkasında durmak amacıyla hazırlanan proje ulusal basında geniş yer bularak her yıl düzenlenen reklam ve pazarlama dünyasında yaratıcılığın ödüllendirildiği Felis Ödülleri’nde 5 Felis ödülüne layık görüldü.

“FARKINDALIK YARATAN PROJELER GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”

Her alanda kadınların yanlarında olduklarını belirten Başkan Rıza Akpolat şunları söyledi:

“Kadına yönelik şiddeti ortadan kaldırabilmek için toplumsal yaşamda cinsiyet eşitliğinin sağlanması gerekir. Beşiktaş Belediyesi olarak, kadınlara verdiğimiz desteklerin yanı sıra, toplumsal cinsiyet eşitliği konusunda farkındalık yaratan projeler gerçekleştiriyoruz. Elimizdeki tüm araçlar ve imkanlarla kadınların haklarını savunmaya devam edeceğiz.”