Beşiktaş Medya Grup’u ziyaret eden Rıza Akpolat’tan, gençler, kadınlar ve çocuklara müjde!

Beşiktaş Medya Grup Başkanı Gazeteci İsmail Baştuğ ile yaklaşık 1 saat süren toplantı sırasında kadın ve çocukların yanı sıra gençler içinde çok önemli ve yararlı çalışmalar yapıldığını kaydeden Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, güzel geri dönüşler alındığını, yakın zamanda gençlere yönelik faaliyetlere de start verileceğinin müjdesini verdi. 

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Beşiktaş’ta yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ayağının tozuyla Beşiktaş Medya Grup’u ziyaret eden Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat bir yandan yaklaşan kara kışla ilgili hummalı bir çalışma içinde olduklarını, bir yandan da  önemli faaliyetler sürdürdüklerini belirtti.

GENÇLER KADINLAR VE ÇOCUKLARA MÜJDE

Beşiktaş adına, bugüne kadar yapılan ve bundan sonra yapılması planlan çalışmalar hakkında da karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
Beşiktaş Medya Grup Başkanı Gazeteci İsmail Baştuğ ile yaklaşık 1 saat süren toplantı sırasında kadın ve çocukların yanı sıra gençler içinde çok önemli ve yararlı çalışmalar yapıldığını kaydeden Akpolat, güzel geri dönüşler alındığını, yakın zamanda gençlere yönelik faaliyetlere de start verileceğinin müjdesini verdi.