Başkan Akpolat Engelsiz Sanat Topluluğu sporcularıyla bir araya geldi

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Tekerlekli Sandalye Dans Türkiye Şampiyonası’nda 22 madalya kazanan Engelsiz Sanat Topluluğu sporcularıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Beşiktaş Belediyesi Engelsiz Sanat Topluluğu, 3-9 Temmuz tarihlerinde Antalya’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen Tekerlekli Sandalye Dans 4 Türkiye Şampiyonası’nda 22 madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Edinilen bilgilere göre; şampiyonada 10 ayrı kategoride; 7 altın madalya, 10 gümüş madalya ve 5 bronz madalya kazanan sporcularla Beşiktaş Belediyesi Ana Hizmet Binasında kahvaltıda bir araya gelen Başkan Rıza Akpolat, sporcuları gösterdikleri başarılardan dolayı tebrik etti. Akpolat, spora ve sporcuya her zaman destekte bulunacaklarını belirterek sözlerini şu şekilde sürdürdü;

“TBESF Tekerlekli Sandalye Dans Sporu Türkiye Şampiyonası’nda 10 ayrı kategoride kazandıkları madalyalarla bizi gururlandıran Engelsiz Sanat Topluluğu sporcularımız ile bir araya gelerek tebrik ettim. Geleceğe dönük planlarımız için çalışmalara başladık, heyecanlıyız!”

Beşiktaş Engelsiz Sanat Topluluğu, şampiyonada dağıtılan 30 madalyadan 22’sini kazandı.