Beşiktaş Belediyesi’ne nazar değdi!

Bilindiği gibi Beşiktaş’ın genç başkanı Akpolat ailesi ile birlikte Korona’ya yakalanmış ve oldukça ağır geçirmişlerdi. Belediye Başkanı Rıza Akpolat testlerinin negatif çıkması ile birlikte bir süre evinde dinlenerek görevi başına döndü. İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun toplantısına katıldı, ardından Beşiktaş’ta meclis toplantılarını yaptı. Başkan Akpolat’ın ardından Başkan Yardımcıları Seyhun Şahin ile Ozan İş’de Korona’ya yakalanmışlardı. Her ikisinin de hastalığı atlattığı ve görevlerinin başında oldukları bilgisi edinildi.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’tan sonra Başkan Yardımcıları Ozan İş ve Seyhun Şahin’in de Koronayı atlattığı ve geçen hafta içinde görevlerine başladığı öğrenildi.

Bilindiği gibi Beşiktaş’ın genç başkanı Akpolat ailesi ile birlikte Korona’ya yakalanmış ve oldukça ağır geçirmişlerdi.
Belediye Başkanı Rıza Akpolat testlerinin negatif çıkması ile birlikte bir süre evinde dinlenerek görevi başına döndü. İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun toplantısına katıldı, ardından Beşiktaş’ta meclis toplantılarını yaptı.

Başkan Akpolat’ın ardından Başkan Yardımcıları Seyhun Şahin ile Ozan İş’de Korona’ya yakalanmışlardı. Her ikisinin de hastalığı atlattığı ve görevlerinin başında oldukları bilgisi edinildi. Seyhun Şahin’in hastalığı oldukça ağır, Ozan İş’in de daha hafif geçirdiği öğrenildi.