Gazete Beşiktaş İsmail Baştuğ yönetiminde 20 yılı geride bıraktı!

Gazeteci İsmail Baştuğ yönetiminde Veri Basın Haber Ajansı ve Beşiktaş Medya Grup adı altında yayınlanan Gazete Beşiktaş” 21’inci yılını doldurdu haberi Türkiye Turizm sitesine haber oldu.

İSTANBUL- Bölgesel yayıncılıkta Veri Basın Haber Ajansı ve Beşiktaş Medya Grup adı altında yaptığı başarılı yayınlarıyla ‘Gazete Beşiktaş” 21’inci yılını doldurdu. Gazeteci İsmail Baştuğ’un sahibi olduğu yayın grubu internet ortamında öncü olarak yayınladığı gazete, radyo ve TV ile İstanbul’da ilkleri başardı.
Beşiktaş Medya Grup, 21 yılda 150 şirket ile yapılan röportajları, yaptığı binlerce yayın ve milyonlarca tiraj yanında sayısız programlarıyla bağımsız, güçlü bir yayıncılık anlayışı sergiledi.

gazete-besiktas.jpg

PANDEMİDE YAYINLARI ARTIRDIK
Deneyimli gazeteci İsmail Baştuğ “Hep ilkleri yaptık! Korona sürecinde küçülmek yerine yayın çeşitliliğini daha da arttırdık. Yeni yılda da atılımlarımız sürecek. Basın sektörü olmazsa olmaz bir alandır” diyerek ileriye dönük projeleri olduğunu söyledi.



BEŞİKTAŞ”TAN DÜNYAYA AÇILDI
İsmail Baştuğ, önceden Hürriyet, Günaydın, Sabah, Milliyet gazetelerinde çalışan ve önemli kuruluşlarda basın danışmanlığı ve medya iletişimi görevlerinde bulundu. İsmail Baştuğ, yayınları ile İstanbul’da istikrarlı bir şekilde yayınları ile bölgesel gazeteciliğin nasıl yapılacağını gösterdi. Ancak yayınları internet ortamına taşındıktan sonra Beşiktaş gibi bölge sınırlarını aşarak öne İstanbul sonra Türkiye’ye yayıldı. Daha sonra ise yanında, ülke sınırlarını da aşarak dünyaya açıldı. Özellikle Beşiktaş” dünyanın her yerinde okuyucu buldu.

gazete-besiktas-001.jpg

‘BASIN VAZGEÇİLMESİ İMKANSIZ CANLI BİR SEKTÖRDÜR!..’

Gazeteci İsmail Baştuğ sözlerine şöyle devam etti: ‘Zor bir dönemden geçiyoruz. Korona nedeniyle bir çok şirket küçülürken ve hatta kapanırken, biz gerek genel merkezimizden, gerekse uzaktan çalışma modeliyle gazetelerimizi çıkarmayı, radyomuzu yayınlamaya devam ediyoruz. 21 yılı geride bıraktığımız şu günlerde www.besiktas.com.tr gibi bir markayı yarattık ve bugün haber sitelerimiz ile de 250.000’e yakın takipçiye ulaştık. Ayrıca 21 yılda yaklaşık 150 dev kuruluşu portföyümüze kattık. Onlarca gazeteci yetiştirdik. Yeni dönemde ise atılımlarımız sürecek. Pandemi nedeniyle kişiye özel stüdyolar kurduk. Başta gazete ve haber siteleri olmak üzere radyo ile web tv alanında da çalışmalarımızı daha da arttırıyoruz.’

Beşiktaş’a karşılıksız katkı!.. İŞTE O HABER

Kaynak: ‘Gazete Beşiktaş” 21’inci yılını doldurdu

İŞTE O HABER