Yalıdaki Cadılar Bayramı partisini polis bastı

Ünlü iş insanı Kemal Gülman’ın oğlu Aslan Gülman, koronavirüs önlemlerini hiçe sayarak yalısında parti düzenledi. Yaklaşık 300 kişinin katıldığı cadılar bayramı partisini polis bastı.

CNN TÜRK’ten edinilen bilgilere göre; yüzlerce kişi bir araya geldi, Cadılar Bayramı partisi yaptı. Salgın yokmuşçasına eğlenilen partiyi polis bastı.

İddiaya göre partiyi Feryal Gülman ve Kemal Gülman’ın oğlu Aslan Gülman düzenledi. Adres, ailenin sahibi olduğu Bebek’teki meşhur Yılanlı Yalı’ydı. Partiye yaklaşık 300 kişi katıldı. Koronavirüsle mücadele için belirlenen kuralların tamamı hiçe sayıldı. Maskesiz, mesafesiz eğlence yapıldı. Parti yapıldığı ihbarını alan Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yalıya baskın yaptı. O sırada partiyi terk edenler yüzlerini kapatarak yalıdan çıktı. Çıkışta bekleyen filyasyon ekibi her davetliye 930’ar lira para cezası kesti.

İl hıfzıssıha kurulu kanunlarının hiçe sayıldığı parti hakkında adli ve idari işlem başlatıldı. Öte yandan polis, lüks otellerin kral dairelerinde düzenlendiği iddia edilen partileri de takibe aldı.