Beşiktaş’ta holding sahibine silahlı saldırı

Beşiktaş’ta bir iş adamına silahlı saldırı düzenleyen ve şoförünü yaralayan avukat, çıkarıldığı mahkemece tarafından tutuklandı. SÖZCÜ’den edinilen bilgilere göre; olay, Levazım Sokak’ta saat 17.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre ünlü bir AVM’de saat firması bulunan avukat İbrahim S., dışarıya çıktığında, Engin Musaoğlu ile karşılaştı. İkili arasında tartışma yaşanırken avukat İbrahim S. silahına davranarak Musaoğlu’na yöneltti. Bu sırada Musaoğlu’nun şoförü arayı girince kurşunun hedefi oldu. Sol bacağından yaralanan Kutlu Muhammet O. hastaneye kaldırılırken, saldırgan olay yerinden kaçtı.

Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı. Alınan ifadelerde silahla yaralanmayla son bulan olayın bir gayrimenkul satışından kaynaklandığı öğrenildi. İddiaya göre, Engin Musaoğlu ve gazeteci Selahattin Duman’a ait Levent’te bulunan bir villanın satışı sebebiyle anlaşmazlık yaşanıyordu.

Duman geçtiğimiz aylarda bir kaza geçirince konuyla yakından ilgilenemediği için yakınları avukat İbrahim S. ile anlaşma yapıldı. Engin Musaoğlu ve Avukat İbrahim S. arasında villanın devri ya da satışıyla ilgili tartışma yaşandığı belirtildi.

Saldırı sonrasında kaçan şüphelinin yakalanması için çalışmaları sürdüğü öğrenildi. Villanın ortağı olan Selahattin Duman’ın ise İzmir’de kız kardeşinin yanında olduğunu, yaşanan saldırıyla ilgili bilgi sahibi olmadığını ifade etti.

AVUKAT TESLİM OLDU

Engin Musaoğlu’nu vurmak isterken şoförünü silahla yaralayan avukat İbrahim S., ruhsatlı silahıyla birlikte Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek teslim oldu.

“BİRKAÇ EL ATEŞ ETTİM”

Beyaz Gazete’den edinilen bilgilere göre; emniyette ifadesi alınan İbrahim S, “Selahattin Duman’ın sahip olduğu villayı satmak için binaya gittim. Girişte Engin Musaoğlu ile karşılaştık. Aramızda tartışma çıktı, arbede yaşanınca silahımı çekerek birkaç el ateş ettim. Daha sonra da aracıma binerek uzaklaştım. Silahımla birlikte emniyete gelerek teslim oldum” dediği öğrenildi.

AVUKAT TUTUKLANDI

Avukat İbrahim S., ticari nedenlerle anlaşmazlık yaşadığı iş adamı Engin Musaoğlu’na silahlı saldırı düzenlemişti. Saldırıya uğrayan Musaoğlu yara almadan kurtulurken, şoförü Kutlu Muhammed O. bacağından yaralanmıştı. Şüpheli avukat dün gece saatlerinde silahı ile birlikte emniyete giderek teslim olmuştu.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli, Çağlayan’da bulunan İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren şüpheli, ‘kasten yaralama’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

SALDIRI ANLARI KAMERADA

Beşiktaş’ta bir avukatın iş adamına silahla saldırarak şoförünü yaraladığı anların güvenlik kamerası görüntüler ortaya çıktı. Avukatın iş adamına saldırdığı ve şoförünü bacağından yaraladığı anların güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı. Görüntülerde, avukatın ve işadamının tartıştığı sonra ise avukatın belinden silahı çıkartarak ateş ettiği ve şoförün sekerek yürüdüğü görülüyor.