İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Beşiktaş’ı yakından takip ediyor!

Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan, Bebek ve Arnavutköy’de bulunan iki tarihi caminin restorasyonuna İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun destekleri ile başlandığını duyurdu. ‘Tarihi değerlerimize sahip çıkmalıyız’ diyen Beşiktaşlılar, çalışmalarda katkısı bulunanlara teşekkür etti.

Bebek ve Arnavutköy’deki tarihi camiler restore ediliyor. Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan, Bebek ve Arnavutköy’de bulunan iki tarihi caminin restorasyonuna İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun destekleri ile bağışçı temini sağlanarak restorasyonuna başlandığını bildirdi.

Konu hakkında Beşiktaş Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada, “Kaymakamımız Önder Bakan, İlçe Müftüsü Mehmet Muslu ile birlikte restorasyon çalışmalarını yerinde takip etmek için Bebek Camii’ni ziyaret etmiştir. Güzel ilçemiz Beşiktaş’ın tarihine özenle sahip çıkıyor, kültürümüzü yaşatıyoruz.” diyerek; “Kaymakamımız Önder Bakan, Arnavutköy Mahalle Muhtarı Hilmi Külhancı ve İlçe Müftüsü Mehmet Muslu ile birlikte Arnavutköy Camii restorasyonunu yerinde incelemiştir. Beşiktaş’ı seviyor, kültürel miraslarımızı koruyoruz. ” ifadelerine yer verildi.

Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan ise, Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile restorasyon çalışmalarının başladığını aşağıdaki ifadelerle duyurdu:

“Bebek ve Arnavutköy de bulunan iki tarihi camimiz Sayın Bakanımız Süleyman Soylu beyin destekleri ile bağışçı temini sağlanarak restorasyonuna başlanmıştır.”

Öte yandan, yapılan ve başlanılan çalışmalar Beşiktaşlılar tarafından ilgi ile izleniyor. Bu yerlerin tarihi önemi bulunduğuna dikkat çeken Beşiktaşlılar ‘Uzun yıllar ne yazık ki buralar istenilen durumda değillerdi. Beşiktaş İstanbul’un göz bebeği değerlerimize sahip çıkmalıyız. Bu nedenle çalışmaları taktir ediyor ve katkısı bulunan herkese teşekkür ediyoruz’ dediler.