Belediye’den 75 yaş üstüne esenlik hizmeti

Beşiktaş Belediyesi’nin 75 yaş üstü yalnız yaşayan, engelli ve dezavantajlı komşularına yardım edip onların hayatlarını kolaylaştırmak adına kurduğu Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü bünyesinde kurulan Esenlik Hizmeti Birimi çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Esenlik Hizmeti ekiplerinin verdiği ‘Evde Temizlik – Hijyen Desteği’, ‘Evde Kuaför’ ve “Pratik Ev Düzenlemeleri” hizmetleri komşular tarafından yoğun ilgiyle karşılanıp takdir topluyor.

Beşiktaş Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü’ne bağlı ‘Esenlik Hizmeti’ birimi, öncelikli olarak 75 yaş üstü yalnız yaşayan Beşiktaşlıların zamanlarının büyük bir bölümünü geçirdikleri evlerinde sağlıklı, huzurlu ve güvenli bir ortam yaratılmasını hedefliyor. Bu kapsamda “Evde Kuaför Hizmeti”, “Evde Temizlik-Hijyen Desteği” ve “Pratik Ev Düzenlemeleri Hizmeti” Beşiktaş Belediyesi’nin uzman personeli tarafından Covid önlemleri esas alınıp hijyen standartlarına uygun bir şekilde, komşularına evlerinde hizmet olarak sunuluyor.

Esenlik Hizmeti ekiplerince evinde temizlik yapılan Sevim Çokeker aldığı bu hizmetten çok mutlu olduğunu dile getirirken, “ Beşiktaş Belediyesi’ne çok teşekkür ediyorum. Ekipler evimde gerçekten de çok titiz bir temizlik çalışması yürüttü. Başkanımız Rıza Akpolat’a her zaman yaşlıların yanında olduğu için şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:

“Esenlik Hizmetleri ekiplerimiz 75 yaş üstü, yalnız yaşayan, engelli ve dezavantajlı komşularımızın ihtiyaçları doğrultusunda evlerini temizliyor, kişisel bakımlarını gerçekleştiriyor. Komşularımızın hayatını kolaylaştırmaya ve her adımda yanlarında olmaya devam edeceğiz.”