Beşiktaş Belediyesi çocuklar için yayına hazır

Beşiktaş Belediyesi, Koronavirüs salgını nedeniyle vatandaşlara destek olmaya devam ediyor. Belediyeden gelen basın bülteninde çocuklarla ilgili hayata geçirdiği yeni projesi ile ilgili aşağıdaki ifadelere yer verdi:

Sosyal izolasyonu desteklediğimiz bu günlerde Beşiktaş Belediyesi, çocuklar için de yeni projeler hayata geçiriyor. Çocuklar için özel olarak hazırlanmış eğitici ve zengin içerikli programlar Beşiktaş Belediyesi Youtube kanalında çocuk izleyicilerle buluşuyor.

Koronavirüs nedeniyle uygulanan “Evdekal” hareketi tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de kapsamlı olarak gerçekleştiriliyor. Okulların kapandığı, çocukların evde kaldığı bu zor süreçte online platformlar büyük önem kazandı. Beşiktaş Belediyesi de öğrencilerin evde derslerinden kalan zamanı daha kaliteli ve keyifli geçirilebilmeleri için Beşiktaş Belediyesi Youtube kanalında çocuklara yönelik yayınlara başladı. Yayınlarda çocuk oyunlarından film ve kukla gösterimlerine pek çok farklı türde içerik çocukların beğenisine sunulacak.

Çocukların geleceğimiz ve önceliğiniz olduğunu dile getiren Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, “Evde kaldığımız bu günlerde, Youtube kanalımız üzerinden çocuklara yönelik tiyatro oyunları ve filmler yayınlayarak, derslerinden arta kalan zamanlarda çocuklarımızın iyi vakit geçirmelerini sağlıyoruz. Çocuklar için özel olarak hazırlanan programları çocukların takip etmesini tavsiye ediyorum.”

İçeriklere ve yayın akışına www.youtube.com/besiktasbelediyesi adresinden ulaşılabilir.