Akpolat, Çarşı’nın adını kullanan çıkar odaklarını ve ucuz saldırı sahibi Oda TV’yi kınadı

Çarşı’nın adını kullanan çıkar odaklarını ve ucuz saldırı sahibi Oda TV’yi kınayan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda aşağıdaki ifadelere yer verdi:

“Şehitlerimizin yasını tuttuğumuz bir günde, böyle bir konuyla ilgili açıklama yapmak zorunda kaldığım için, halkımızdan özür dilerim…”

Açıklama

Bir kaç gündür süren ve Partimizi hedef alan’Beykoz Konakları’ kara propagandasını takip ediyorum. Bugün Oda TV’de yayınlanan çirkin videoyu şaşkınlıkla izledim. Zira bu videonun ucuz içeriğinden ziyade, yapılış şekli ve zamanlaması, her şeyden önce Oda TV okuruna saygısızlıktır.

Dramatik fon müziği, karanlık bir arka plan ve manipülatif bir anlatım, yalın geçmişten bildiğimiz ve ülkemize çok büyük zararlar veren, en bilindik kara propaganda yöntemlerindendir.

Öncelikle şunun bilinmesini isterim ki; ben CHP örgütünün evladıyım ve sahadan yetişmeyim.

Beşiktaş taraftarıyım. Dolayısıyla Beşiktaş Kulübü ve Çarşı gibi iki büyük değerimizin gündelik siyasi emellerle bazı çıkar odakları tarafından istismar edilmesine kesinlikle karşıyım. 

Bu ucuz saldırıya ve ortak değerlerimizin kullanılmasına karşı, taraftar grubumuzu  hassasiyet göstermeye ve tavır almaya çağırıyorum.

Şehitlerimizin yasını tutmaya çalıştığımız bu zorlu günlerde, bu kara propaganda filmlerine cevap vermekten hicap duyduğumu da ayrıca belirtmek isterim.

Hukuki haklarımı saklı tutuyor, takdiri halkımıza bırakıyorum.

Saygılarımla

RIZA AKPOLAT”

Çarşı ne paylaşmıştı?

Spor hesabı olan Çarşı, böyle bir siyasi Tweet paylaşarak şaşkınlık yaratmıştı. Oda TV’de haber ve video yayınlamıştı!..

Bu duruma Rıza Akpolat büyük tepki gösterdi ve Çarşı’nın adını kullananlara ve Oda TV’ye öok ağır bir yanıt verdi.

Çarşı’nın bu paylaşımı ve Oda TV’nin algı oluşturan haberi tepki çekti.

Akpolat, bu videoya ucuz bilindik kara propaganda dedi.