Çocuklar için sömestr tatili Beşiktaş’ta festival gibi geçecek

Bu sömestr tatili Beşiktaş’ta festival gibi geçecek. Beşiktaş Belediyesi’nden yapılan basın açıklamasında sömestrda düzenlenecek festivalle ilgili şu ifadelere yer verildi:

“Beşiktaş Belediyesi, sömestr tatilinde Beşiktaşlı çocukların hem eğlenip hem de bilgileneceği ‘Sömestr Çocuk Festivali’ düzenleyecek. 25-28 Ocak tarihlerinde Akatlar Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek festivalden çocuklar ücretsiz olarak faydalanabilecek.

2019-2020 Eğitim ve Öğretim yılının ara tatile girmesine sayılı günler kala Beşiktaş Belediyesi de Başkan Rıza Akpolat’ın talimatıyla çocuklar için hem eğlenip hem de bilgileneceği ‘Sömestr Çocuk Festivali’ düzenliyor. 25-28 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek festivalde çocuklar, özel olarak hazırlanmış atölyelerde hem eğlenip hem de bilgi sahibi olacak. Akatlar Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek festivalde Dev Van De Graaff jeneratörü, Bilim Parkı, Stem Atölyeleri, Plenataryum ve Bilim Partisi ile çocuklar bilgilenerek sömestr tatilini dolu bir şekilde geçirecekler. Festivalin eğlence kısmında birbirinden güzel film gösterimleri düzenlenecek. 25 Ocak’ta ‘Alvin ve Sincaplar 2’ filmi, 26 Ocak’ta ‘Buz Devri 5’, 27 Ocak’ta ‘Şirinler Kayıp Köy’ ve 28 Ocak’ta ise ‘Arabalar 3’ filmi gösterime sunulacak. Sömestr Çocuk Festivali Beşiktaş’ta yaşayan tüm çocukları bir araya getirecek.”