Akpolat’tan davet var!.. 10 Kasım’da Ata’mızı anacağız

Beşiktaş Belediyesi Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikal edişinin 81.yıl dönümünde Beşiktaş ve Dolmabahçe’de gün boyu düzenlenecek etkinliklerle anacak. Beşiktaş’ın dört bir yanı Atatürk görselleri ile donatılırken #9u5geçeDolmabahçede etiketi ile vatandaşlar Dolmabahçe’ye davet edildi.

Saatler 09.05’i gösterdiğinde Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Ata’nın Dolmabahçe Sarayı’nda son nefesini verdiği yatağının başında hazır bulunarak resmi anma törenine katılacak.

Ülkemizin kurucusu Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 81 yıl dönümünde Beşiktaş Belediyesi, Atamızı Beşiktaş ve Dolmabahçe’de düzenlenen etkinliklerle anacak. Saatler 09.05’i gösterdiğinde Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Atamızın son nefesini verdiği yatağının başında hazır bulunarak Dolmabahçe’de olacak. Tüm gün boyu Beşiktaş’tan Dolmabahçe’ye uzanan ağaçlı yol boyunca Atamızın kendi sesinden özel dinletiler gerçekleşecek. Beşiktaş Barbaros meydanı ve Dolmabahçe’de kurulacak dev platformlarda, Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu TRT ile birlikte Beşiktaş Belediyesi arşivinden özel Atatürk görüntüleri yayınlanacak.Akşam saatlerindeyse Barbaros Meydanı’nda 10 Kasım’a özel ışık hüzmesi tüm gece boyunca Beşiktaş’tan İstanbul’u aydınlatacak.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Twitter hesabında 10 Kasım ile ilgili yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Günaydın Beşiktaş! 10 Kasım’da 9:05’te Dolmabahçe’deyiz! Atamızı, son nefesini verdiği ilçemizin sembolü Dolmabahçe Sarayı ve Barbaros Meydanı’nda gün boyu gerçekleşecek etkinliklerle anacağız. Tüm halkımızı bekliyoruz. #9u5geçeDolmabahçede