Lüks spor salonunda binlerce liralık hırsızlık

Beşiktaş’taki bir AVM’nin spor salonunda müşterileri hedef alarak binlerce liralık hırsızlık yapan 3 kişi yakalandı.

İstanbul Beşiktaş ve Ataşehir’deki alışveriş merkezinde bulunan spor salonuna giden müşterileri hedef alarak binlerce liralık hırsızlık yapan 3 kişi suçüstü yakalandı. Hırsızlık yaptıktan sonra, çıkarken birbirlerini tanımıyormuş gibi davranan hırsızlar, sonunda yakayı ele verdi.

Beşiktaş’ta bulunan bir AVM’deki lüks spor salonunda ard arda 6 ayrı hırsızlık yaşandı. Hırsızların peşine düşen Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, spor salonuna kayıtlı olan müşterilerin isim listesini tek tek inceledi. Hırsızlık esnasında ise 3 şüpheli şahısın aynı anda salonda olduğu belirlendi. Kamera kayıtları incelendi ve birbirleriyle akraba olan 3 zanlı, hırsızlık vakaları sonrası spor salonundan çıkıyordu. Dikkat çeken kısım ise, zanlıların birbirlerini tanımıyormuş gibi davranmalarıydı.

Zanlıların yakalanması için başlatılan operasyonda, spor salonu hırsızlarının Ataşehir’deki başka bir alışveriş merkezine gittikleri tespit edildi. Ancak, zanlıların kısa süre önce buradan ayrıldıkları belirlendi. Bu alışveriş merkezindeki spor salonundan da cüzdan, pantolon ve kemer çalındığı öğrenildi.

Polis ekipleri, zanlıları yakalamak için Sarıyer’deki başka bir alışveriş merkezinde pusuya yattı. Ramazan D., Doğan S. ve Mehmet Nuri S. kıskıvrak yakalandı. Zanlılardan Doğan S. tutuklandı, Mehmet Nuri S. ve Ramazan D. ise; adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.