Cinayet zanlısı Beşiktaş’ta yakalandı

İstanbul’da iki kardeşin öldürülmesi olayına karışan cinayet zanlısı, bir gece kulübünde eğlenirken Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı.

Asayiş uygulamaları kapsamında gece kulüplerinde denetim gerçekleştiren Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Kuruçeşme’de bulunan ünlü gece kulübüne girdi ve İstanbul’da iki kardeşin öldürülmesi olayına karıştığı belirlenen Ümit Değirmenci’yi eğlenirken yakaladı. Cinayet zanlısının uyuşturucu ticareti, gasp ve kasten adam öldürmenin de aralarında bulunduğu pek çok suçtan kaydı olduğu öğrenildi. Polisin üzerinde bir tabanca ve çok sayıda mermi bulduğu Ümit Değirmenci isimli şüphelinin, UYAP sorgulamasında cinayet zanlısı olarak arandığı anlaşılınca gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

İki kardeşin öldürülmesi olayına karışmış

Emniyette yapılan sorgulamada, Ümit Değirmenci’nin geçtiğimiz Ağustos ayında Tarık-Akın Alakuş kardeşlerin öldürülmesi olayına karıştığı öğrenildi. Uyuşturucu ticareti, gasp ve kasten adam öldürmenin de aralarında bulunduğu çok sayıda suçtan kaydı olduğu öğrenilen Ümit Değirmenci sevk edildiği mahkemece tutuklandı.