Preveze Deniz Zaferi denizci kenti Beşiktaş’ta kutlanıyor

Kuzey Deniz Saha Komutanlığı 27 Eylül Preveze Deniz Zaferi’nin 481’inci yıl dönümü ve Deniz Kuvvetleri günü kapsamında İstanbul’un birçok noktasında Deniz Kuvvetleri gemilerini halk ile buluşturuyor. Mavi Vatan’ın koruyucuları Dolmabahçe Deniz Müzesi İskelesinde ‘TCG F- 247 Kemalreis’ adlı savaş gemisi, Kuruçeşme Cemil Topuzlu Parkı İskelesinde F-511 Heybeliada Savaş Gemisi Cuma günü saat 14.00 itibariyle halkın ziyaretine açılıyor.

27 Eylül Preveze Deniz Zaferi ve Deniz Kuvvetleri Günü Beşiktaş’ta yapılacak etkinliklerle kutlanacak. Saat 11.00’da Beşiktaş Barbaros Anıtı önünde tören ile başlayacak olan kutlamalar donanma bağlısı fırkateyn gemilerinin boğaz geçişiyle devam edecek. Saat 14.00’da ise ‘TCG F- 247 Kemalreis’ adlı savaş gemisi ve TCG F-511 Heybeliada savaş gemisi vatandaşların ziyaretine açılacak. Saatler 16.00’ı gösterdiğinde ise Kuzey Deniz Sahası Komutanlığı Bandosu Preveze Deniz Zaferi’nin 481. Yıl dönümü kutlamaları kapsamında Barbaros Meydanında bir konser verecek.

 ‘TCG F- 247 Kemalreis’ adlı savaş gemisi ve TCG F-511 Heybeliada savaş gemilerine ziyaretler cumartesi günü de devam edecek.