Ünlü oyuncu için Bebek’te fotoğraf kuyruğu

Erkenci Kuş dizisinin yıldız oyuncusu Can Yaman’ın hayranları, Bebek’te fotoğraf çektirmek için kuyruğa girdiler.

Beşiktaş Bebek’te sokakta dolaşırken hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Can Yaman, sevenlerini kıramayarak fotoğraf isteğini kabul etti. Fotoğraf çektirmek için kuyruğa giren oyuncunun hayranları, ilginç görüntülerin yaşanmasına sebep oldu.

Dizinin final yapmasının ardında askere gitmek için hazırlnan Can Yaman, askere gitmeden önce dünya turuna çıkma kararı almıştı. Ağustos’ta İtalya’ya giden oyuncu, karşılaştığı ilgi ile gündeme gelmişti. Geçtiğimiz gün Bebek’te taksi beklerden basın mensupları ile konuşan Can Yaman’ı gören hayranları ise, fotoğraf çektirmek için kuyruğa girdi.

Bunu beklemiyordum

Bu kadar büyük ilgi görmeyi beklemediğini dile getiren Can Yaman, ilginin pasaport kontrolünde başladığını ve dönene kadar devam ettiğini anlattı. Öyle ki, kendisini otel önünde beklediklerini ve tezahüratlarda bulunduklarını söyledi.

Öte yandan Bebek’te Can Yaman’ı gören hayranlar, fotoğraf çektirmek için sıraya girdi. Hayranlarını kırmayarak fotoğraf çektiren oyuncu, çekilen fotoğraflara da bakmayı ihmal etmedi.