UEFA Avrupa Ligi’nde raki S. Bratislava

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi K Grubu ilk maçında deplasmanda Slovakya temsilcisi S. Bratislava ile karşı karşıta gelecek. Narodny Stadium’da 19 Eylül Perşembe günü akşam 22:00’da oynanacak maçın hakemi Estonya Futbol Federasyonu’ndan Kristo Tohver olacak. Kristo Tohver ‘in yardımcılıklarını Silver Koiv ve Aron Harsing yaparken, Juri Frischer dördüncü hakem olacak.

Avcı’dan siyah-beyazlı futbolculara nasihat

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, UEFA Avrupa Ligi K Grubu ilk maçında S. Bratislava ile oynayacakları maça hazırlanırken, siyah-beyazlı futbolcularla konuştu. Medyada ileri sürülenlere göre Avcı, kazanmaya en yakın zamanda kaldıkları yerden başlamaları gerektiğini vurgulayarak, şimdi önlerinde Avrupa Ligi olduğunu ve güzel bir başlangıç yapmaları doğrultusunda oluşacak olumlu havanın lige de yansıyacağını söyledi.

Burak Yılmaz, Bratislava maçında

Sağlık ekibine direktif veren Abdullah Avcı’nın, Bratislava ile oynanacak maçta sakatlığı henüz tam olarak geçmeyen Burak Yılmaz’ı sahaya süreceği öğrenildi. Öte yandan, takım ile çalışmalara başlayan golcü yıldızın, sahada en fazla 60-65 dakika görev alabilecek durumda olduğu öğrenildi.