Gözler Burak Yılmaz’ı arıyor

Yeni sezona beklenenin altında bir başlangıç yapan Beşiktaş’ta, son umut Burak Yılmaz.

Süper Lig’de iyi bir başlangıç yapamayan Beşiktaş, son 15 sezonun en kötü başlangını yaptı. Tekinik Direktör Abdullah Avcı ise, kendisinden önceki 9 teknik direktörün gerisinde kaldı. Dört haftada 7 gol yiyen siyah-beyazlı takım, atakta da bekleneni gerçekleştiremedi. Atılan 6 golün hepsini savunmacılar attı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı’nun pasa dayalı hücem tarzı ise hüze yerine oturmadı. Pozisyonda sıkıntı yaşayan siyah-beyazlılarda son umut Burak Yılmaz’ın tamamen iyileşerek sahalara geri dönmesinde.

Öte yandan, Gazişehir – Beşiktaş maçında, Alman kaleci Loris Karius’un maçın son dakikalarında gol bulmak için Avcı’dan izinsiz iki kez kalesini terk etmesi Teknik Direktör Abdullah Avcı’yı sinirlendirdiği dikkatleri çekti. Kalesine çok çabuk geri dönmesi sayesinde bu pozisyonlarda herhangi bir tehlike yaşanmadı.

Eleştirilen bir diğer isim de Ljajic

Gazişehir – Beşiktaş maçında eleştirilen isimlerden bir diğerei de Adem Ljajic oldu. Yıldız oyuncu, 2 tane asist yapsa da oyunun genelinde performansı yeterli olmadı. Sık sık hatalı paslar yaptı.

Maçın en iyisi N’Koudou

Kevin N’Koudou, Gazişehir – Beşiktaş maçında sahanın en iyisiydi. Genç futbolcu, 3 – 2 yenilmiş olmalarına rağmen, sahada ayakta kalmayı başaran tek futbolcu olarak takdiri topladı. Girdiği 15 ikili mücadelenin 8’ini kazanan N’Koudou, başarılı bir performans sergiledi.