Adana Fest Etiler Sanatçılar Parkı’nda açıldı

Beşiktaş Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı Adana’nın lezzetlerinin bir araya geldiği Adana Festin açılışı gerçekleştirildi. Etiler Sanatçılar Parkı’nda gerçekleşen festivalin açılışını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat yaptı.
Adana Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından gerçekleştirilen Beşiktaş Belediyesi’nin ev sahipliğini yaptığı Adana Fest bu yıl Etiler Sanatçılar Parkı’nda gerçekleşiyor. 6-7 ve 8 Eylül’de Adana’nın eşsiz lezzetlerini bir araya getiren festivalin açılışı bugün gerçekleştirildi. Festivale Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’ın ev sahipliğinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Adana’nın kebapları acıdır ama insanları çok zeki ve yaratıcıdır
Açılışta bir konuşma gerçekleştiren Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat sözlerine Adana Fest’e ev sahipliği yapmaktan büyük bir gurur duyduğunu belirterek başladı. Başkan Akpolat; ‘’Adana çok özel bir yer. Adana’nın kebapları acıdır ama insanları çok tatlıdır, yaratıcı ve zekidir. Adana birçok değeri yetiştirmiş bir kenttir. İnşallah önümüzdeki dönemde de bugüne kadar yaptığı önemli işlerle adından taraflı tarafsız herkes tarafından övgüyle bahsedilen Adana gibi başkan Zeydan Karalar da Adana’nın tarihine adını altın harflerle yazdıracak. Bu festivalde emeği geçen başta Adana Kültür Derneği’ne ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanıma çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

Panayır havasında geçen festivalde ziyaretçiler, Adana lezzetlerinin tadına yarın da Beşiktaş Etiler Sanatçılar Parkı’nda bakabilecek.