Tedavisi süren Neslişah’ın hayalleri gerçekleşti

İstanbul’da tümör tedavisi gören Beşiktaş taraftarı 11 yaşındaki Neslişah Demirkır, siyah-beyazlı futbolcularla bir araya geldi ve hayalleri arasındaki motosiklete binme isteğinin gerçekleşmesiyle büyük mutluluk yaşadı. Neslişah izlemek istediği ve çok sevdiği Beşiktaş’ın maçını tribünden seyredemese de Beşiktaşlı futbolcularla bir araya gelerek onlarla tek tek fotoğraf çektirdi. Ünlü şarkıcı Reynmen ile telefondan görüntülü konuşarak moral da alan Neslişah, “Çok şaşırdım. Herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Beşiktaşlı futbolcularla buluştu

Biri göz arkasında diğeri beyninde olmak üzere iki tümör bulunan Neslişah’ın İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavisi sürüyor. Riskli olması nedeniyle henüz ameliyat edilemeyen Neslişah’ın hayallerini, kendilerine “Neslihan abla ve Gönüllüleri” adını veren Neslihan Dural ve arkadaşları gerçekleştirdi. Neslişah’ın ilk isteği ise Beşiktaş’ın maçını tribünden seyretmek oldu ancak doktorunun sağlık sorunları nedeniyle maça gitmesine izin vermemesi üzerine ise Duran ve arkadaşları, onu Beşiktaş antrenmanına götürdü. Neslişah geçen ay Beşiktaşlı futbolcularla buluştu. Ardından Dural ve arkadaşları, Neslişah’ı çok sevdiği “Reynmen” lakabıyla bilinen sosyal medya fenomeni Yusuf Aktaş ile telefondan görüntülü konuşturdu.

Geçen hafta da Neslişah’ın motosiklete binme hayalini gerçekleştirmek üzere Muhafazakar Motorcular Kulübü (MMK) üyeleri harekete geçti. MMK üyeleri, hastane yakınlarında Neslişah’ı motosiklete bindirerek bir hayalini daha gerçekleştirmiş oldu. MMK üyesi Mahmut Sami Gönül, “Neslişah kardeşimizin motosikletlilere ilgisi olduğu için bir kortej yaptık. Hastaneye biz götürdük. Bize Neslihan Hanım ulaştı. Neslihan Hanım vasıtası ile Neslişah ile tanıştık. Motorcu ağabeyleriyle birlikte bir kortej yaptık, hastaneye biz götürdük. Gayet mutlu bir şekilde hastaneye ulaştırdık. Köprüyü kartal pençesi yaparak geçtik. Neslişah’ı o gün mutlu ettik. Biz motosikletliler olarak sosyal sorumluluk projelerinde bulunuyoruz. MMK olarak rahmetli başkanımızın mirasını devam ettiriyoruz” dedi.

İlk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum
Neslişah ise duygularını şu sözlerle anlattı: “Ben şaşırmıştım. Kendi arabamızla gideceğimizi sanmıştım. 15 kişilik konvoy geleceğinden haberim yoktu. Metin Külünk abiye çok teşekkür ediyorum. İlk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum, şaşırdım. Motorcu ağabeylerime de çok teşekkür ediyorum. Neslihan ablaya ve herkese çok teşekkür ediyorum. Benden bu kadar” diye konuştu.