Cinsel saldırıya uğrayan kadın, ben susmayacağım

Zincirlikuyu-Beylikdüzü seferini sırasında metrobüste cinsel saldırıya uğrayan N.C. adlı kadın cinsel saldırıya uğradığını iddia ederek, “Fermuarını açmışsın, üzerime boşalmışsın şerefsiz! Ben susmayacağım, sen utanacaksın” diye bağırdı. Fatih Özdemir ise “Bağırınca altıma kaçırdım. Bir şey yapmadım” diye konuştu. N.C.’nin şikayeti üzerine, Fatih Özdemir’in karakoldaki ifadesinin tutuklandı.

Türkiye, 5 yaşındaki kız çocuğuna yapılan insanlık dışı, korkunç cinsel istismar şoku yaşarken, ağzı süt kokan kız çocuğuna cinsel istismarda bulunan insan demeye dilimizin varmadığı saldırgan her yerde aranırken, bir sapık olayı da Zincirlikuyu-Beylikdüzü seferi sırasında yaşandı. Zincirlikuyu-Beylikdüzü seferini sırasında metrobüs, Avcılar’a geldiğinde N.C. adlı kadın, Fatih Özdemir’in cinsel saldırısına uğradığını söyleyerek şikayetçi oldu. N.C. ifadesinde, metrobüste bir adamın kendisine yaslandığını ve cinsel istismarda bulunduğunu söyledi.

Cinsel istismarda uğrayan N.C.’nin şikayeti üzerine polis araştırma başlatırken, metrobüste yaşanan olayın görüntüleri de sosyal medyada kısa sürede yayıldı. Tacize uğrayan N.C. adlı kadının kaydettiği videoda, “Üzerime boşalan bu şerefsiz. Sen kendini ne sanıyorsun? Bir saattir seni tutmaya çalışıyorum. Diyorum ki metrobüs kalabalık diyedir. Dönüyorum, fermuarını açmışsın, üzerime boşalmışsın şerefsiz. Ben susmayacağım, sen utanacaksın” dediği duyuldu. Görüntülerde de görülen ve adının Fatih Özdemir olduğu belirlenen kişi Saadetdere Mahallesi metrobüs durağında polise teslim edildi. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Fatih Özdemir’in ifadesinde “Kadın birden bağırınca korktum ve altıma kaçırdım. Bir şey yapmadım.” dediği öne sürüldü. Polis, Özdemir ve N.C.’nin kıyafetlerini inceleme için Adli Tıp Kurumu’na gönderdi. Sorgudan sonra Fatih Özdemir tutuklandı.

Cinsel saldırıya uğrayan, insan kaynakları uzmanı olarak görev yapan N.C. Zincirlikuyu-Beylikdüzü seferini sırasında metrobüste başından geçenleri şöyle anlattı: “Metrobüse bindim. Metrobüs kalabalıktı. Ben oturuyordum. Tacizci Fatih Özdemir ise yanımda ayakta duruyordu. Etek giymişti. Bana temas etti ve bir yandan da fotoğraf çekmeye çalışıyordu. Ben uyuma numarası yaptım. Tacizcinin elinde bir poşet vardı. Cinsel organının önünde tutuyordu ve bazı hareketler yapıyordu. Ben ilk önce anlamadım ne olduğunu. Çantamı çektiğimde adamın mastürbasyon yaptığını gördüm. Sonra adam boşaldı. Ben çığlık atmaya başladım, çevrdekiler tuttu ve kaçmasına izin vermedi.”