Sinanpaşa Muhtar adayı Resul Avşar seçim çalışmalarına hız verdi

Sinanpaşa Muhtar adayı olan Resul Avşar, 31 Mart yapılacak olan yerel seçimlerde Sinanpaşa muhtarlığı için çalışmalarına devam ediyor. Hizmet için aday olduğunu açıklayan 40 yıllık Sinanpaşa esnafı olan Resul Avşar, Sinanpaşa sakinlerine seslenerek, “Tüm halkımızın oylarını ve desteklerini bekliyorum” diye konuştu.

Yerel seçimler öncesi belediye başkan adayları kadar muhtar adayları da kıyasıya yarışıyor. Ağrılılar etkinliklerini günden güne artırarak iş, siyaset, bürokrasi gibi çeşitli platformlarda güçlü bir ses olma adına faaliyetlerini sürdürüyor. 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde Sinanpaşa Mahallesi Muhtarlığı’na aday olan Ağrılı Resul Avşar, Sinanpaşa sakinleri ve tüm Ağrılılar’ın oylarını ve desteklerini bekliyor. Sinanpaşa esnafı ve mahalle sakinleri tarafından sevilen ve sayılan bir birey olarak onlarında desteğini alarak muhtarlık çalışmalarına devam ediyor.

Seçim çalışmalarına mahalle ve esnaf ziyaretleri yapan muhtar adayı Resul Avşar, başarılı bir yönetim çeşitli projeler ile katkı sunacağını açıkladı. Muhtar adayı Resul Avşar Sinanpaşa sakinlerinden destek isterken, 31 Mart seçim yasaklarına kadar kurduğu ekibiyle projelerini anlatmak için çalışmalarına devam edeceğini söyledi.

Muhtar adayı Resul Avşar kendini şöyle tanıtıyor. “Sinanpaşa Mahallesi Muhtar adayıyım. Mahallemizde bir birey olarak aday oldum. Çünkü 40 yıllık Sinanpaşalı olarak ve esnaflık yaparak Beşiktaşmızın göz bebeği olan Sinanpaşamızı daha iyi yerlere getireceğim. Tüm halkımızın oylarını ve desteğini bekliyorum. Sinanpaşa’nın muhtarı olacağım. Ezenden degil ezilenden yana olacağım. Patrondan degil işçinin yanında olacağım. Teşekkür eder saygılarımı sunarım. Aşkımız Beşiktaş, sevdamız Sinanpaşa.”