5 milyon sana çıksa ne yaparsın?..

Oyuncu Seda Bakan elinde mikrofon Beşiktaş’ta 5 milyon size çıkarsa ne yaparsınız diye sordu?.. 1 Mart’ta vizyona çıkan ve kadın-erkek ilişkilerinin evrensel çıkmazlarını bir piyango hikayesi üzerinden komik, romantik ve macera dolu sahnelerle gözler önüne seren, yılın en eğlenceli filmi Öldür Beni Sevgilim’in başrol oyuncusu Seda Bakan, sokağa çıktı ve filmde Demet ile Okan (Murat Boz) olarak yaşadıkları olayları halka sordu.


Öldür Beni Sevgilim’in başrol oyuncusu Seda Bakan, sokağa çıktı ve filmde Demet ile Okan (Murat Boz) olarak yaşadıkları olayları halka sordu.


Beşiktaş’ta halkın arasına karışan Seda Bakan, önce “Size piyangodan 5 milyon çıksa ne yapardınız?” diye sordu. Gelen cevaplardan çıkan ortak cevap “Para insanı bozar” olurken en çok dünya turu yapmak, ev almak ve araba almak  hayaller arasında yer aldı.



YILDÖNÜMÜ HEDİYESİ GÜLDÜRDÜ


Filmde evlilik yıldönümlerinde Okan (Murat Boz) Demet’e “ütü” hediye edince zaten bir AVM’nin yemek katında gerçekleşmekte olan yıldönümü kutlaması trajikomik bir hal almaya başlar. Özellikle kadınların çok sık başına gelen bu hediye seçimi hakkında çıkan sonuçlar da filmde yaşanan durumu aratmadı. Seda Bakan’ın sorduğu erkeklerin çoğu yaratıcı bir hediye bulamazken, kadınlar da yıldönümlerinde kendilerine gelecek olan ütü, düdüklü tencere gibi hediyelerden mutlu olmayacaklarını belirtti.