Eğitimciler Beşiktaş’ta bir araya geldi

Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından dün gerçekleştirilen çalıştayda, “2023 Eğitim Vizyonu” kapsamında, eğitim alanında yetkin Bilim İnsanlarımız başta olmak üzere, Özel Eğitim Kurumlarımızın
Yöneticileri, Resmi Okul Yöneticileri, Yüksek Lisans ve Doktora Yapan Öğretmenler ve Öğrenci Temsilcilerin katılımı ile Kabataş Erkek Lisesinde eğitim sorunlarını ve çözümleri yaklaşımlarının ele alındı.

Cumhurbaşkanlığımızın himayesinde Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya SELÇUK’un önderliğinde açıklanan “2023 Eğitim Vizyonu” kapsamında Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak eğitim alanında yetkin Bilim İnsanlarımız başta olmak üzere, Özel Eğitim Kurumlarımızın Yöneticileri, Resmi Okul Yöneticileri, Yüksek Lisans ve Doktora Yapan Öğretmenler ve Öğrenci Temsilcilerin katılımı ile Kabataş Erkek Lisesinde eğitim sorunları ve çözüm yaklaşımlarının ele alındığı çalıştay programı gerçekleştirildi. Söz konusu çalıştay programı Beşiktaş Kaymakamı Sayın Önder BAKAN, Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Nesrin KAKIRMAN ve Hocaların Hocası Prof.Dr.Birol EMİL’in konuşmalarıyla başladı.

Yaklaşık 110 katılımcı ile gerçekleşen çalıştayda 20 konu başlıkları 9 farklı masada sonuçlanan raporlar moderatör akademisyenler tarafından sunuldu.

Çalıştay programının kapanış konuşmasını ise İstanbul Kültür Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sayın Prof.Dr.Hacı Ömer KARPUZ gerçekleştirdi.