Kılıçdaroğlu, İmamoğlu’nu tanıttı

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Ekrem İmamoğlu seçim çalışmalarına tanıtımı yapılan basın açıklaması ve toplantısı ile başladı. Toplantıya siyasilerin yanı sıra kalabalık bir halk topluluğu da katıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerde İstanbul adayı olarak gösterdiği Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu tanıttı. İstanbul için planlarını anlatan İmamoğlu, “Bugün burada tarihi bir yoculuğa çıkıyoruz. Bu yolculuğun sonunda hep birlikte zafere ulaşacağız” diye konuşmasına başladı.

“Ben İstanbul gibi devasa bir kenti yönetmeye talipsem, hem de ‘İstanbul’u herkesten daha iyi ben yönetirim’ diye iddiamı yüreklice ortaya koyuyorsam, bunun nedeni benim etrafımda kendiliğinden oluşan ve her geçen gün çığ gibi büyümekte olan büyük İstanbul İttifakıdır…” diyen İmamoğlu, “Her siyasi görüşten insanın bir araya geldiği İstanbul İttifakıdır. İşte tüm bu insanların bana ve yaptıklarıma değer vermelerinden, sonsuz desteklerinden geliyor bu cesaretim” sözlerini sarf etti.

İmamoğlu’nun öncesinde konuşan Kılıçdaroğlu, “İmamoğlu’nun 5 yıl içinde İstanbul’da tarih yazacağına inanıyorum” ifadesini kullandı.