BEŞİKTAŞ BELEDİYESİNDE ÇİRKİN OYUN!.. O gazeteciden zimmetçi meclis ve işbirlikçilere ağır cevap…

Geçtiğimiz aylarda aleyhine haber yapılan Beşiktaş Belediyesi meclis üyeleri tarafından gündeme getirilen ve tamamen şirket çalışmalarından oluşan, yasal zemine dayanan basın yayın çerçevesi içinde yapılan yayıncılık ile ilgili Gazete Beşiktaş sahibi gazetecilikten başka iş yapmamış olan TGC,TSYD ve AIPS Üyesi Sarı Basın Kartı sahibi İsmail Baştuğ’u hedef alan bir haber yayınlanmıştı.

AĞIZLARI İLE İTİRAF ETTİLER!.. İLETİŞİM HATASI OLMUŞ!..

Edinilen bilgiye göre, haberde söz edilen yazılı verilen önerge meclis üyeleri Mustafa Mercan ve Mustafa Kantar tarafından verildiği belirtiliyordu…Daha sonra iletişim hatası olduğu belirtilip, çalışmaların tüm gazete ve basın yayın kurularının yaptığı çerçevesinde olduğu bilindiğinden geri çekilip ele alınacak bir durum olmaması nedeniyle grup ve meclise dahi gelmediği tespit edildi. Şirket çalışmaları ile gazete ve gazetecinin işinin ayrı olduğu da kabul edildi.

İŞ TAKİBİ YAPMADIK ZARF ALMADIK HIRSIZ YAKALADIK!..

Ancak tüm bu gerçekler ortada iken bunca yıl hiç bir soruşturmaya uğramamış hüküm verilmemiş tam tersine tüm incelemelerde devlet yetkililerince onayları alınmış, yetkililerce tebrik ve taktir alan işlerle ilgili siyasi bir organizasyonla aleyhlerine haber yapan ve yorum yazan gazeteciyi susturmak. yıpratmak ve algı yaratmaya yönelik kişilik haklarına saldırı niteliğinde cereyan ettiği belirlenmiştir.


FETÖ rüşvet ve yolsuzluk gerekçesiyle İçişleri Bakanlığınca belediye başkanı görevden alınmış bahsi geçen siyasilerin tümüne zimmet çıkmış ve tekrar aday dahi gösterilmeyen Beşiktaş Belediyesine mensup bu meclisin üyelerini gazetecilere karşı ortaya koyduğu bu iğrenç siyaseti ve belden aşağı vurma girişimini ve buna alet olanları hayatlarında basın yayın dışında hiç bir iş yapmamış gazeteciler olarak tekrar kınıyoruz…

BESLEMELER Mİ BİZE AKIL VERECEK!..

Bu çirkin olayla ilgili haberin tek taraflı ve yanlış bilgilerle yayınlandığı gerekçesiyle işbirlikçi sözde haber sitesine noter kanalıyla düzeltme ve açıklama yazısı gönderilmişti. Haberin yayınlandığı 9 Kasımdan hemen sonra gönderilen yazımız tüm girişimlerimize rağmen basın etiği hiçe sayılarak korkaklık yapılmış ve yayınlanmamıştır, tek taraflı yayıncılık yapılmıştır. Haber sitemizde 15 Kasımda konuyu detayları ve belgelerle açıkladık ve kamuoyuna duyuru yaptık. Aylardır her şekilde söz hakkı kullanmak istediğimiz halde zimmetçi kaynaklarının ve şaibeli siyasetçi iş birlikçilerin lehine hareketle sonuç alınamamıştır. Kamuoyunun gerçekleri öğrenmesi adına yaptığımız iyi niyetli girişimler ve bu durum karşısında daha önce belirttiğimiz gibi yasal yollardan hukuki işlemler başlatılmıştır.

GAZETECİ SUSMAZ TAM TERSİNE EN AĞIR CEVABI VERİR
HER FIRSATTA DA VERECEĞİZ!..

Gerçekleri yazdığımız için siyasetçi ve işbirlikçilerin hedefi olup,  ortaya konulan bu rezil senaryo hakkında kesinlikle sessiz kalmayacağımız tam aksine her zaman ki gibi tüm yayınlarımızla kamuoyunun doğruları ve gerçekleri öğrenmesi adına bundan böyle konuyla ilgisi olanların tamamının takip edilerek,  her fırsatta haber yapılacağı ve de en sert cevabın verileceğinin de bilinmesini isteriz. 

***

İLGİLİ HABERLER:

>> Belden aşağı siyaset gazetecilere karşı rezil konuyla ilgili geniş açıklamamız ile Beşiktaş Belediyesinde ortaya çıkan zimmet belgeleri sayıştay raporları belgeler ve itiraf videoları için lütfen linki tıklayın rezillikleri ve gerçekleri öğrenin!..

>> TÜM İLGİLİ HABERLER VE DAHA FAZLASI MEDYA KATEGORİSİNDE TIKLA OKU!..