Şehitlerimizi andık

Beşiktaş Vodafone Park yakınında 10 Aralık 2016 tarihinde meydana gelen hain terör saldırısında şehit düşen Emniyet Müdürü Vefa Karakurdu ve Kartal Yuvası personeli Tunç Uncu ile birlikte tüm şehitler için vefatlarının ikinci yıl dönümünde anma töreni düzenlendi. Törene Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan, Beşiktaş Kulübü yöneticileri, Beşiktaşlı futbolcular, yerel yöneticiler, siyasi parti temsilcileri ve şehitlerin yakınları ile kalabalık bir vatandaş grubu katıldı.
Şehitlerimiz bir kez daha rahmetle anıldı. Vodafone Park yakınında 10 Aralık 2016’da meydana gelen hain terör saldırısında şehit olanlar törenle anıldı.
Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan’ın yanı sıra törene, Beşiktaş Kulübü yöneticileri, siyah-beyazlı kulübün futbolcuları, erkek voleybol takımı, basketbol altyapı, tekerlekli sandalye basketbol takımı oyuncuları ile kulüp çalışanları, sivil toplum örgütleri, emniyet mensupları ve vatandaşlar katıldı. Dolmabahçe Camiinden yola çıkan kalabalık grup Şehitler Tepesi’ne ellerinde Türk Bayrakları ile birlikte yürüdüler. 

Hain saldırı 10 Aralık 2016 günü meydana gelmiş 39’u emniyet mensubu 46 şehit vermiştik. Şehitlerimiz bugün saat 13.00’te anıldı. Hain saldırının gerçekleştirildiği Şehitler Tepesi’nde düzenlenen tören öncesi, Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan, Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Serdal Adalı, Beşiktaş yönetimi, siyasi partilerin ilçe başkanları, siyah-beyazlı futbolculardan Oğuzhan Özyakup, Tolga Zengin ve Necip Uysal şehitler için yaptırılan anıta çelenk bıraktı. Yapılan konuşmada hain saldırı lanetlenirken, şehitlerimiz bir kez daha anıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Şehitler Tepesi’ndeki tören, okunan Kur’an-ı Kerim ve dualarla sona erdi. Törenin ardından Beşiktaş Kulübü tarafından Vodafone Park’taki müzenin girişinde lokma tatlısı dağıtıldı.