İşadamı cinayetinde ‘çelik yelek’ detayı

İşadamı Ali Rıza Gültekin’ini kurşun yağmuruna tutarak öldüren şüphelilere ait iki silah ve çelik yelek ele geçirildi. Şüphelilerin saldırıda çelik yelek giydikleri ortaya çıktı

Beşiktaş Balmumcu’da bir apartmanın 4. katındaki dernekte kurşun yağmuruna tutularak öldürülen işadamı Ali Rıza Gültekin cinayeti ile ilgili yeni gelişme yaşandı.

ÇELİK YELEK GİYMİŞLER

Cinayete Büro ve Organize Şube ekiplerinin ortaklaşa yürütükleri soruşturmada şüpheliler Mustafa B.,Rıdvan D. ve Sergen G. oldukları belirlenmişti. Cinayeti araştıran polis, şüphelilerin olayda çelik yelek giydiklerini belirledi.

SİLAH VE ÇELİK YELEK BULUNDU

Şüphelilerin isimlerinin belirlenmesinin ardından bir çok adrese baskın düzenlendi. Şüphelilerle bağlantılı olduğu öğrenilen bir kahvehanede 2 silah ve çelik yelek ele geçirildi. Şüphelilerin olayda kullandığı düşünülen silahlar ve çelik yelek incelemeye alındı.

SALDIRGAN İŞADAMIYLA TANIŞIYOR

İşadamının şüphelilerle bağlantısı olup olmadığını incelemeye alan polis yeni bilgilere ulaştı. Şüphelilerden Mustafa B.’nin işadamı ile birbirlerini tanıdıkları iddia ediliyor. İddiaya göre saldırgan işadamının polis koruması olduğunu bildiği ve herhangi bir karşılık verilmesi durumuna göre çelik yelek giydikleri belirtiliyor.