Beşiktaşın ilk ve tek gazetesi

Basın Yayın kanunu gereği isim hakları, marka tescilleri ve telifleri tarafımıza ait olup, başkası tarafından kullanılması kesinlikle yasaktır.

2000 yılından bu yana yayınlanmaktadır. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti, Türkiye Spor Yazarları Üyesi, Dünya Spor Yazarları, Ekonomi Gazetecileri Derneği Üyesi ve Sarı Basın Kartı Sahibi bağımsız gazeteciler tarafından hazırlanmaktadır. Yazılı basın şeklinde olup toplam 12 sayfa, ön ve arka kapak renkli, iç sayfalar siyah-beyaz baskıdır. Beşiktaş’ın ve Beşiktaşlı’nın ilk ve tek gazetesi olup, 200 yılından bu yana kesintisiz yayınlanmakta, rakipsizdir.
FİYAT: (Birim) 5 TL’dir.
PERİYOT: (Her ayın 1’inde yayınlanır.)
TİRAJ: Her periyodu en az 4.00 adet basılmaktadır. Maç ve özel günlerde tiraj artırılmaktadır. İnternet üzerinden de yayınlanmaktadır. Okuyucu sayısı yüz binleri bulmaktadır.

Gazete okumak için:

DAĞITIM VE HEDEF KİTLE:

Beşiktaş’ın tüm 23 mahallelerine (Abbasağa, Akat, Arnavutköy, Balmumcu, Bebek, Cihannüma, Dikilitaş, Etiler, Gayrettepe, Konaklar, Kuruçeşme, Kültür, Levazım, Levent, Mecidiye, Muradiye, Nisbetiye, Ortaköy, Sinanpaşa, Türkali, Ulus, Vişnezade, Yıldız) dağıtım yapılmakta olup, siteler, alışveriş merkezleri, kültür merkezleri, taksi durakları, dernekler, özel ve kamu kuruluşları ile amatör spor kulüpleri ile İstanbul’daki tüm maçlarda statlardayız. Ayrıca elden ve toplu satışlarımız gerçekleştirilmektedir.

UYGULAMALAR:

Ayrıca internet üzerinden de (www.besiktas.com.tr) dünyanın her yerinden “Gazete Beşiktaş” sayfaları çevirmek sureti ile okunmaktadır. (PC/IPad/IPhone/ Android uygulamalar…) Diğer yandan yepyeni bir profesyonel yazılımla appstore mağazalarındayız. Ücretsiz indirerek, Dünyanın her yerinden dilediğiniz yerde ve zamanda web sitemizi, gazetemizi, sosyal medyayı, radyoyu takip edebilir, okuyabilir ve dinleyebilirsiniz.

MOBİL:

İÇERİK:

Siyasi, aktüel, gündem, spor, magazin, sağlık, ekonomi, eğitim, otomobil, moda, otomobil, emlak, kadın, erkek, çocuk, kent, kültür, sanat, teknoloji ve aktüel tüm konuları içermektedir. Zengin içeriği ile Beşiktaş’ın ve Beşiktaşlı’nın ilk ve tek gazetesidir. Rakipsiz 1 Numaradır.

GAZETE BEŞİKTAŞ – YAZILI BASIN REKLAM VE TÜM TANITIM FİYATLARI:

. Kelime: 2 TL

ÖN SAYFA – RENKLİ BASKI:

Başlık üstü sür manşet kuşak reklam: 2500 TL.
Kutu reklam: 750 TL.
Çeyrek yarısı sayfa: 1.500 TL.
Çeyrek sayfa: 3.000 TL.

ARKA SAYFA – RENKLİ BASKI:

Kutu reklam: 300 TlL.
Çeyrek yarısı sayfa: 1.000 TL.
Çeyrek sayfa: 2.000 TL.
Yarım sayfa: 4.000 TL.
Tam sayfa: 7.500 TL.

İÇ SAYFALAR – S/B BASKI:

Çeyrek yarısı sayfa: 750 TL.
Çeyrek sayfa: 1.500 TL.
Yarım sayfa: 3.000 TL.
Tam sayfa: 6.500 TL.

INSERT – EK BASKI VE FİYATLAR:

Tanıtım haber içerikli insert, broşür, gazete içi ek vb… (Yayınların hazırlığı, takibi, haber redaksiyonları, editörlük hizmetleri, fotoğraf çekimleri, sayfa tasarımları, markalı yayınlarımızda baskı ve dağıtım dahildir.)
Renkli 1 haber sayfası: 15.000 TL.
Siyah-Beyaz 1 haber sayfası: 12.500 TL.

NOT:

Yazılı Basın/ Gazete Beşiktaş her ayın 1’inde yayınlanmaktadır.
İlan, reklam le ilgili tanıtım görsel yazı ve diğer tüm metaryeller yayın tarihinden 5 gün önce  en geç 25’inde yayıncıya teslim edilmek zorundadır.
Fiyatlara KDV ve Ajans Komisyonu dahil değildir.
Yıllık sponsorluk reklamları basın ordinosu ile sözleşme altına alınır.
Reklamların yasal sorumluluğu reklam verenlere aittir. Yayıncı zorunlu hallerde değişikliğe gidebilir.
Daha detaylı bilgi için lütfen irtibata geçiniz.

WEB HABER SİTESİ REKLAMLARINDA KAMPANYA: GÜNDE SADECE 10 TL

DİĞER REKLAM, TANITIM VE HABER YAYINLARI, KAMPANYALAR VE İNDİRİMLİ YAYINLAR İÇİN ARAYINIZ!..

0212 236 8081 – 0532 2152899