Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan, Beşiktaş Medya Grup’u ziyaret etti

Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan, Beşiktaş Medya Grup’u ziyaret etti. Gazeteci İsmail Baştuğ ve Muzaffer Topal ile birçok konuda sohbet eden Kaymakam Önder Bakan; Beşiktaş için herkesin bir araya gelmesi, yapılacak olan işlerin bir ucundan tutması, bu yönde gösterilecek olan top yekun kapsamlı faaliyetlerin Beşiktaş Kenti’ne katkı vereceğini belirtti. Önder Bakan Beşiktaş’ın bir marka kent olduğunu, kültür sanat faaliyetleri ve kentin dokusuna uygun tarih ile birlikte modern şehircilik anlayışı ile anılması gerektiğini belirterek, halka dokunmak, Beşiktaşlılarla birlikte çalışmanın önemine değindi.

Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan Beşiktaş Medya Grup’u ziyaret etti. Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan, Beşiktaş Medya Grup Başkanı İsmail Baştuğ ve Genel Koordinatör Muzaffer Topal ile sohbet etti.
Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan ve Beşiktaş Medya Grup Başkanı gazeteci İsmail Baştuğ, Beşiktaş’ın kültür ve sanat faaliyetleri ile anılması, marka şehir olması için birlikte bir dizi ortak çalışma kararı aldı.
Kaymakamlığın bu yönde çalışmalarını destekleme ve kamuoyuna duyurma, Beşiktaşlıların etkinliklere katılımını sağlama yönünde çaba göstereceklerini söyleyen Beşiktaş Medya Grup Başkanı Gazeteci İsmail Baştuğ, Beşiktaş’a bir çivi çakacak kişi ve kurumların her zaman yanında olduklarını vurguladı.
Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan’da Beşiktaş için herkesin bir araya gelmesi, yapılacak olan işlerin bir ucundan tutması, bu yönde gösterilecek olan top yekün kapsamlı faaliyetlerin Beşiktaş Kenti’ne katkı vereceğini belirtti.