AKTÜEL: GETİR 4 EKİM’DE YİNE BİNLERCE HAYVANI DOYURACAK

Binin üzerinde ürünü, ortalama 10 dakikada kullanıcılara ulaştıran akıllı telefon uygulaması Getir, “Mama Gönder” sosyal sorumluluk kampanyasının dördüncüsünü gerçekleştiriyor. HAYTAP desteğiyle hem barınaktaki hem de sokaktaki hayvanların karnının doyması hedeflenen projeyle Getir, ‘Sen sokak hayvanlarını doyur, biz barınakları doyuralım!’ diyor.

Getir, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında gerçekleştireceği sosyal sorumluluk kampanyasıyla 1-4 Ekim tarihleri arasında ‘Evcil Hayvan’ kategorisinden sipariş edilen her bir mama için barınaktaki bir hayvanın günlük mama ihtiyacını karşılayacak.

Getir kullanıcılarının sokaktaki minik dostları için aldığı her bir mamanın barınaktakinin de karnını doyuracağı kampanyada, daha çok hayvana ulaşmak için Hayvanları Koruma Günü’ne özel kedi ve köpek mamalarında ekstra yüzde 50 indirim uygulanacak.

Kampanya bitiminde Getir kullanıcıları tarafından ‘Evcil Hayvan’ kategorisinden alınan mama sayısı kadar hayvanın bir günlük maması, Getir tarafından bu yıl da HAYTAP tarafından belirlenecek ihtiyaç sahibi hayvan bakım evlerine ulaştırılacak.

100 bin kişi barınaklara mama ‘Getir’ dedi

“Mama Gönder” projesiyle geçtiğimiz yıl 100 bin kişiye ulaşan Getir, üç yılda Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde mama ihtiyacı olan hayvan bakımevlerine toplam 40 ton mama bağışladı.

Getir Hakkında

Getir, dondurmadan yumurtaya, sudan şarj aletine, bebek bezinden kedi mamasına, deterjandan sandviçe, sütten çikolataya binin üzerinde farklı ürünü dakikalar içinde kullanıcıya ulaştırıyor. Dünyada henüz benzeri bulunmayan bir model olan Getir’de ürünler, banka ya da kredi kartı ile kolay bir şekilde sipariş verilerek ortalama 10 dakikada kullanıcının olduğu noktaya geliyor. Getir, iPhone ve Android telefonlara ücretsiz indirilebiliyor.

getir’i AppStore’dan http://apple.co/1K5rNra
Google Play’den ise http://bit.ly/1G9i6kp indirebilirsiniz.
Twitter: https://twitter.com/getir_istanbul
Facebook: https://www.facebook.com/getir.istanbul
www.getir.com