AKTÜEL: Lösemili çocuklar için destek verecek gönüllüler aranıyor!

Sevgili Gönüllümüz,

Lösemiyle mücadelede protein içerikli beslenmenin tedavinin vazgeçilmez bir parçası olduğunu biliyor muydunuz?

Vücut direncinin oluşması ve artması için tedavi süresince taze et ve et ürünleri, süt vb. besinlerle protein ağırlıklı beslenmenin gerektiğini biliyor muydunuz?

LÖSEV’in kurban bağışlarıyla sadece kurbanda değil tüm yıl boyunca, Türkiye’nin her köşesinde bu hastalıkla mücadele eden tüm çocuklara taze et ve ürünlerini ulaştırdığını biliyor muydunuz?

“HER KURBAN LÖSEMİLİ ÇOCUKLARA CAN”

Bu nedenle Kurban Bayramı LÖSEV ve lösemili çocuklarımız için ayrı bir önem taşımaktadır. Çocuklarımız için hayati önem taşıyan protein ihtiyaçlarını yıl boyunca karşılayabilmek amacıyla bağışçılarımızın Vekaleten Kurban ve bayram bağışlarını, Türkiye genelinde Vakfımıza kayıtlı lösemili ve kanserli çocuklarımız ve ailelerine ulaştırıyoruz. Bu kapsamda Kurban bağışlarına yönelik çalışmalarımızı daha çok kişiye duyurabilmek ve dikkat çekebilmek için bilgilendirme amaçlı çalışmalarımızda yardımlarınıza ihtiyacımız var.

Nasıl Destek Veririm?

Bireysel ya da kurumsal olarak Kurban Bağışı yapabilir, çevrenizdekileri kurban bağışı konusunda vakfımıza yönlendirebilirsiniz. LÖSEV kurban bağışları hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.
Kurban dönemi çalışmalarımıza ilişkin hazırlanan dokümanlarının dağıtımı konusunda destek verebilirsiniz. ( ailenize, tanıdıklarınıza, iş çevrenize, çevre esnafa… ulaşabildiğiniz her yere herkese). Kaç adet afiş, tanıtım bülteni dağıtabileceğinize dair bilgi ve güncel iletişim bilgilerinizi iletin hemen gönderelim.
Tüm çalışma arkadaşlarınıza, çevrenize ve çalışanlarınıza ekteki maili ileterek çok daha fazla kişiye ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

Sosyal medya hesaplarınızdan bilgilendirici görselimizin paylaşılması konusunda yardımlarınıza ihtiyaç duyuyoruz. İlgili görsellere buradan ulaşabilir, resmi sosyal medya hesaplarımızı takip ederek destek verebilirsiniz. @losev1998 , @losev_online

Ağustos ayı boyunca önceden belirlenip izinleri alınan meydanlarda ve alışveriş merkezlerinde yapılacak bilgilendirme çalışmalarımıza katılabilir, LÖSEV personelleri ve diğer gönüllülerimiz ile birlikte saha çalışmalarımızda yer alabilirsiniz. (Katılmak istediğinizi ilettiğiniz takdirde, onaylar alındıkça saha çalışması yerleri size iletilecektir.)

Kurban dönemi boyunca birlikte çok çalışmamız lazım!!!

Yıl boyunca tüm çocuklarımıza taze etlerini birlikte ulaştıralım!

Desteklerinizi bekliyoruz!

İstanbul Halkla İlişkiler/ 0212 268 68 68