AKTÜEL: LÖSEV gönüllüleri Ramazan’da iş başında

LÖSEV, Ramazan ayı ile ilgili basın bülteni yayınladı…

“Değerli Gönül Dostumuz,
Yardımlaşma ve paylaşmanın daha da anlam kazandığı Ramazan ayında, Vakfımıza kayıtlı her çocuğumuz ramazan bereketini yaşasın,
iftar sofraları dolsun taşsın, miniklerimiz doya doya yesin ve onlara şifa olsun, can olsun… diye yardımlarınıza ihtiyacımız var.
Ramazan bağışlarıyla, fitre ve zekatlarla önce çocuklarımız iyileşsin…
Çünkü Ramazan ayında yoksul bir aileyi doyurmak, hasta bir çocuğu iyileştirmek, gözü yaşlı bir anneyi güldürmek ibadetlerin en güzelidir.
Bu sebeple Ramazan ayı boyunca yapacağımız çalışmalar için desteklerinize ihtiyacımız var.

NELER YAPABİLİRSİNİZ?

Kurumsal ya da bireysel olarak Ramazan gıda kolisi bağışı yapabilir, çevrenizdekileri ramazan gıda kolisi bağışına yönlendirebilirsiniz. Dilerseniz marketten alabilir ya da LÖSEV ramazan kolisi seçeneklerine buradan ulaşabilirsiniz.
Ramazan kolisi bağışına ilişkin dokümanlarının dağıtımı konusunda destek verebilirsiniz ( üyelerinize, tanıdıklarınıza, iş çevrenize,). Bu konuda kaç adet dağıtabileceğinize dair bilgi ve güncel iletişim bilgilerinizi iletmeniz yeterli. İlettiğiniz adresinize göndereceğiz.
Afişlerimizi tanıdık eczane, esnaf gibi sirkülasyonu olan noktalara asabilirsiniz. (Kaç adet dağıtabileceğinize dair bilgi ve güncel iletişim bilgilerinizi iletmeniz yeterli. İlettiğiniz adresinize göndereceğiz.)
Tüm çalışma arkadaşlarınıza, çevrenize ve çalışanlarınıza bu mailimizi göndererek çok daha fazla kişiye ulaşmasını sağlayabilirsiniz.
Sosyal medya hesaplarınızda duvar kağıdı alanlarına kapak tasarımımızı koyarak LÖSEV’e destek olabilirsin. ( Facebook için , Twitter için).
Tüm sosyal mecralarda @losev1998 resmi LÖSEV hesabını takip edip paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Ramazan ayı boyunca yapacağımız pek çok çalışma için birlikte çok çalışmamız lazım!!!
Sizleri de yaşama tutundurmaya çalıştığımız minik yüreklerin yanında görmeyi diliyor ve desteklerinizi bekliyoruz!”