Gazete Beşiktaş-Şubat sayısı

Gazete Beşiktaş Şubat sayısı çıktı! Gazeteyi, internet üzerinden dünyanın her yerinden, dilediğiniz anda okuyabilirsiniz.

GAZETE BEŞİKTAŞ – AYLIK BAĞIMSIZ SİYASİ GAZETE  – YAZILI BASIN
18. Yıl… Rakipsiz 1 Numara… Beşiktaş’ın ve Beşiktaşlının ilk ve tek gazetesi…
Basın Yayın kanunu gereği isim hakları ve telifleri tarafımıza ait olup, başkası tarafından kullanılması kesinlikle yasaktır. Yazılı basın şeklindedir. 12 sayfa kapaklar renkli iç sayfalar siyah beyaz baskıdır. 2000 yılından bu yana kesintisiz çıkmaktadır. Toplam 10.000 tirajı vardır. Özel durumlarda ve gündem teşkil edecek önemli konularda özel baskılar yapmaktadır. Her sayısı yaklaşık 40.000 kişiye ulaşmaktadır. Dünyanın her yerinden internet üzerinden gazetelerimiz okunmaktadır, bununla birlikte Beşiktaş’ın tüm mahallelerine (23) dağıtım yapılmakta olup, siteler, alışveriş merkezleri, kültür merkezleri, alışveriş merkezleri, taksi durakları, dernekler, özel ve kamu kuruluşları ile amatör spor kulüpleri ile İstanbul’daki tüm maçlarda statlarda bulunmaktadır.

USTA DEV YAZAR KADROSU
Ulusal gazetelerde yazan gazetecilerden oluşan dev bir yazar kadrosu Gazete Beşiktaş’ta çeşitli konularda yazmaktadır.

SOSYAL MEDYA’DA LİDER!..
Gazetemiz kendi alanında, Twitter ve Facebook hesaplarından yaklaşık 500.000 kişi tarafından takip edilmektedir. Paylaşımları yüz binlerce kişi tarafından görülmekte, böylelikle her haberi geniş kitlelere ulaşmaktadır.

DÜNYANIN HER YERİNDEN OKUNMAKTADIR
Ayrıca internet üzerinden de dünyanın her yerinden sayfaları çevirmek sureti ile okunmaktadır. ( PC / IPad / IPhone / Android uygulamalar… )

ZENGİN İÇERİK
İçeriği: Siyasi, aktüel, gündem, spor, magazin, sağlık, ekonomi, eğitim, otomobil, moda, otomobil, emlak, kadın, erkek, çocuk, kent, kültür-sanat, ve aktüel tüm konuları içermektedir. Beşiktaş’ın ve Beşiktaşlı’nın ilk ve tek gazetesidir. Rakipsiz 1 Numaradır. Aylık yayınlanan Gazete Beşiktaş, gazetesi eline geçmemiş olanlar için gazete tükendiği anda ve dağıtım bitimi ile birlikte internete yüklenmektedir. Böylelikle dünyanın her yerinden dilediğiniz zaman gazetenizin sayfalarını çevirerek okuyabilme imkanı bulunmaktadır.

PC –  IPHONE – IPAD – ANDROID VE TÜM UYGULAMALARDA OKUYABİLİRSİNİZ.


TIKLA İNTERNETTEN OKU – PC -MOBİL

EKSTRA MOBİL UYGULAMA İLE APP STORE’DAYIZ.
Ayrıca profesyonel bir yazılımla App Store mağazalarındayız.  Mobil uygulamalar  için ücretsiz indirebilirsiniz. İndirdiğiniz uygulama ile, gazetenizle birlikte Radyo, web site ve sosyal medya’da tek panelde birlikte gelmektedir.
LOGOYA TIKLA MOBİL UYGULAMAYI ÜCRETSİZ İNDİR

IPAD  –  IPHONE ( iOS )  –  ANDROİD

GAZETE OKU RADYO DİNLE SOSYAL MEDYA VE WEB HABER SİTESİNİ TEK PANELDEN YÖNET