SPOR: ‘Şampiyonluğun en güçlü adaylarındanız!’

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş Dergisi’nin Nisan sayısında Beşiktaş Camiasına ve taraftarlara seslendi. Beşiktaş’ın ligde şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olduğunu belirten Fikret Orman, Avrupa macerasının bu sezon için noktalandığını ama Beşiktaş Camiası’nın başkanı olduğu için gurur dolu anlar yaşadığını ifade etti.

‘Avrupa’da kupa kazanacağımız yıllar uzak değil’
Beşiktaş’ın UEFA Şampiyonlar Ligi’nde grup aşamasında mücadele eden Türk takımlarının en başarılı ekip unvanını alarak, grubu yenilgisiz tamamlayıp lider çıkarak, deplasmanlarda üç galibiyet alıp, en fazla puan toplayan ve en fazla gol atan Türk takımı olarak tarihe geçtiğini belirten Fikret Orman, ‘Bayern Münih’le oynanan ilk maçta yenilgiye rağmen, maç biletleri satışa çıktığı anda tükenerek, tribünleri dolduran ve maç boyunca takımını destekleyen muhteşem Beşiktaş taraftarını ne kadar övsem azdır. Beşiktaş’ın adını yükselten bütün futbolcularımızı alnından öpüyor ve sizlere destekleriniz için teşekkür ediyorum. Avrupa’da kupa kazanacağımız zamanların çok uzak olmadığına inanıyorum.’ ifadelerine yer verdi.

‘Şampiyonluğun en güçlü adaylarındanız’

Avrupa macerası bitmiş olsa da, Beşiktaş’ın ligde halen şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olduğunu söyleyen Fikret Orman, ‘Üst üste 3. şampiyonluğumuza kenetlendik. Zorlu yarışta taraftarlarımızın desteği zaferlere ulaşmamızda en önemli gücümüzdür. Sizlerden, takımımız Şeref’iyle oynayıp, Hakkı’yla kazanırken desteğinize devam etmenizi rica ediyorum.’ dedi.