SPOR: ‘Kupayı kaldıracağız!’

Beşiktaş’ın yıldız oyuncularından Alvaro Negredo, Beşiktaş Dergisi’nin Nisan sayısında çok özel açıklamalarda bulundu. Alvaro Negredo, ‘Kaliteli bir takımız ve karakterli futbolculara sahibiz. Sonuna kadar şampiyonluk için mücadele edeceğiz ve inşallah sezon sonunda kupayı kaldıracağız.’ dedi.

Geçirdiği sakatlık hakkında konuşan Negredo, maske ile sakatlığını kolaylıkla atlatabildiğini söylerek, ‘Bazen 6 ya da 7 ay sahalardan uzak kalabilecek sakatlıklar olabiliyor. Bu durum hem sakatlanan futbolcuyu hem de tüm takım arkadaşlarını çok üzüyor. Bu şekilde zorunlu ara vermeler bir futbolcunun moralini olumsuz etkiler. Futbol bir takım oyunudur ve yaşanan moral bozukluğu herkesi etkileyebiliyor.’ ifadelerini kullandı.

Kendini her zaman takım oyuncusu olarak gördüğünü ifade eden Negredo, önemli olanın takımın başarısının olduğunu söyledi. ‘Bireysel başarıdan çok takımın başarısına önem veriyorum. Bundan sonraki maçlarda da her zaman takımın parçası olarak oynayacağım. Beşiktaş’ın şampiyonluğunu kutlamak, attığım gollerden daha önemli.’ dedi.