SPOR: Beşiktaş’ta ayrılacak 10 isim!

Beşiktaş, sezon sonunda kadrosunda revizyona gitmeyi planlıyor. Bu karar doğrultusunda Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve ekibi, pek çok isim ile yollarını ayıracaklar.

Club Brugge’e kiralanan Mitrovic için 4 milyon euro bonservis bedeli belirlenerek sezon sonunda Beşiktaş’a veda etmesi kesin görünüyor.

Dinamo Kiev’e kiralanan Boyko’nunda sezon sonunda Ukrayna’da kalması beklenirken, Beşiktaş’ta şansını kullanamayan Lens’inde sezon sonu opsiyonları arasında Çin ve Katar bulunuyor.

Süper Lig’de pek çok takımın istediği Mustafa Pektemek için son kararı Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş verecek.

Alanyaspor’dan büyük umutlarla Beşiktaş’a transfer olan Vagner Love’ın iyi performans gösterememesinden dolayı sezon sonunda Brezilya Ligi’ne transfer olma ihtimaller arasında.

Takımın yıldızlarından olan Tosic’e İspanya, İngiltere ve Almanya’dan teklifler geldi ancak, değerini bulamadığı için satılmadı. Tosic için, 7 milyon euro civarında bir teklif gelmesi halinde, sezon sonu gidebilir.

Yaşına rağmen satılma potansiyeli olan Beşiktaş’ın yıldızlarından biri olan Adriano’nunda sezon sonunda 5 milyon euroluk bir ücretle Çin’e transfer olması bekleniyor.

Beşiktaş ile sözleşmesini yenileyen Oğyzhan içinde 25 milyon euroluk bonservis bedeli ile bir transfer stratejisi planlanıyor.

İstenilen performansı yakalayamayan Negredo’da sezon sonu vedalaşılacak isimler arasında bulunuyor.

Beşiktaş’ın yıldız oyuncusu Quaresma içinde 7 milyon euroya yakın bir bonservis bedeli ile Çin beya Katar Ligi’ne transfer olması bekleniyor.