SPOR: BJK TV’nin yeni merkezi açıldı!

Vodafone Park’a taşınan BJK TV’nin yeni merkezinin açılış törenine katılan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, önemli açıklamalar yaptı. Açılış töreninin ardından BJK TV canlı yayınına Yönetim Kurulu Üyeleri Şafak Mahmutyazıcıoğlu ve Candaş Tolga Işık ile birlikte katılan Fikret Orman, Beşiktaş marşı ‘Çocuklar İnanın’ adlı besteyi seslendirdi.

Hayırlı olmasını dileyerek alkışlar eşliğinde kurdeleyi kesen Fikret Orman, BJK TV’nin yeni merkezinin resmi açılış törenininden sonra yaptığı konuşmada, ‘Futbolda hiç bir zaman dün yoktur. Her zaman ileriye bakmalı. 8 maçlık bu süreçte şampiyonluk Beşiktaş’ın önüne gelecek. Önemli olan önümze geldiğinde Beşiktaş’ın ne yapacağıdır.’ ifadelerini kullandı.

115’inci yıllarını kutladıkları bu dönemde, pek çok başarılara imza attıklarını ifade eden Orman, ‘Akaretler ve Fulya’daki çalışlmalar kat karşılığı yapılmıştır. Biz her şeyi yatırım olarak yaptık. Biz tüm projeleri bitirmeyi amaçlıyoruz. Antalya1903 açıldı. 2 hafta içinde de Pendik1903’ü açacağız. Taraftarların iyi vakit geçireceği yerler oluşturmak istiyoruz. Şampiyonlukla taçlandığında bir anlam ifade ediyor. Bizim için o en önemlisi.’ şeklinde konuştu.

Cumartesi günü oynanacak Alanyaspor maçından bahseden Fikret Orman, öncelikle Alanyaspor’u yenmek istediklerini söyleyerek, ‘Güzel bir maç olacak. Tüm Beşiktaşlılar her zamanki gibi şampiyonluğun destekçisi olmalı. Bunu da statta göstermeliler.’ dedi.