BEŞİKTAŞ: Kafede silahlı saldırı!

Beşiktaş Levent’teki bir kafedeki iki müşteri arasında çıkan tartışmanın sonu kanlı bitti. Taraflardan birinin çantasından çıkardığı silah ile ateş açması sonucu, bir kişi ayağından yaralanırken, yerden seken kurşun sonucu kafe çalışanı da boynundan yaralandı. Olay yerine gelen polis incelemelere başladı ve şüpheliyi yakaladı.

Saat 11:00 sıralarında meydana gelen olayda iddialara göre, aralarında alacak verecek davası olan A.K. ile S.K. Levent’teki bir kafede buluştu. Bir süre sonra aralarında tartışma çıkan ikiliden A.K. kafeden çıkarken çantasndan çıkardığı tabanca ile S.K.’ya ateş etti. S.K. bacağından yaralanırken, kafedeki çalışan K.K. ise yerden seken kurşunun boynuna isabet etmesiyle yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri geldi.

Polis ekipleri şüpheli A.K.’yi yakalayarak Beşiktaş Araştırma Büro Amirliği’ne götürdü. Okmeydanı Eğitim ve Araştırma ile Şişli Hamidiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınan yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis ekipleri ise, çevredeki güvenlik kameralarını inceledi.