SPOR: Lens’ten flaş sözler!

Beşiktaşlı futbolcu Jeremain Lens, son zamanlardaki performansının eleştirildiğini bildiğini söyleyerek flaş açıklamalarda bulundu. Lens, ‘İstediği seviyemi henüz yakalayamadım. Yapmam gerekenleri biliyorum. En kısa zamanda taraftarların beklentisine karşılık vereceğim. Kendime ve potansiyelime güveniyorum.’ dedi.

Beşiktaş’a transfer olma nedenini anlatan Lens, Beşiktaş’ın çok büyük bir kulüp olduğunu ifade ederek, ‘Üst üste 2 kez şampiyon oldu, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde oynadık.’ diyerek tek sebebin bu olmadığını, ‘Come to Beşiktaş’ sloganının onun için yeni bir şey olduğunu söyleyerek, ‘Yaratıcı ve sıra dışı. Beşiktaş’ın tanınırlığını arttırdı.’ dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde grup aşamasında takım olarak çok iyi bir iş çıkardıklarını söyleyen Lens, ‘Avrupa’da bir iz bıraktık. Gelecekte de bu performansı göstermeye devam edeceğimize inanıyorum’ ifadelerini kullandı.

Maçlarda hangi pozisyonlarda oynadığının önemli olmadığını dile getiren Lens, önemli olanın sahip olduğu kaliteler ile bunları gösterebilmesinin olduğunu söyledi.

Kendi performansı nasıl değerlendirdiği ile ilgili soruya yanıt veren Lens, daha iyi olmak için çalıştığını, çaba gösterdiğini ve en üst seviyeye çıkmak için çalıştığını ifade ederek, eleştirinin medyanın işi olduğunu ve saygı gösterdiğini söyledi.

Trabzonspor ile Ziraat Türkiye Kupası’ndaki Fenerbahçe maçındaki pozisyonları kaçırmasının nedeninin çok basit olduğunu, doğru seçimi yapamadığını, gol atma ya da asist yapma fırsatını kaçırdığı için pişman ve üzgün olduğunu söyledi.

Ayrıca takım içinde oyuncular arasında bir sıralama olmadığını ve Teknik Direktör Şenol Güneş’in burada her oyuncunun takım için önemli olduğunu söyledi.

Beşiktaş ile olan sözleşmesinin 2022 sezonunun sonuna kadar olduğunu ve niyetinin burada kalarak en iyi şekilde hizmet vermek istediğini sözlerine ekledi.