SPOR: ‘Türkiye’yi temsil ediyorum’

Beşiktaş’tan ara transfer döneminde Everton’a transfer olan başarılı futbolcu Cenk Tosun, sadece Beşiktaş’ı değil, Türkiye’yi temsil ettiğini ifade etti. Kariyerine İngiltere Premier Lig takımlarından Everton’da devam eden Cenk Tosun, Everton Türkiye sosyal medya hesabına konuştu. ‘İngiltere’de sadece Beşiktaş taraftarını değil, tüm Türkiye’yi, Galatasaray’ın, Fenerbahçe’nin, Trabzonspor’un, Bursaspor’un tüm taraftarlarını gururlandırmak için çalışıyorum. Sadece Beşiktaş’ı değil, güzel ay-yıldızlı bayrağımızı temsil ediyorum’ şeklinde konuştu.

Ayrıca Cenk Tosun, futbolseverlerin kendisine verdiği destek sayesinde daha iyi futbol oynadığını ifade ederek, desteklerini eksik etmemelerini ve onları çok sevdiğini söyledi.

Theo Walcott’tan Cenk Tosun’a övgüler

Cenk Tosun’un Everton’daki takım arkadaşı Theo Walcott, Cenk’ten övgüyle bahsetti. Everton’daki 3 maçta 4 gol atan Cenk Tosun, başarılı performansı ve kişiliği ile herkesin gönlünü fethetti. Everton’un resmi internet sitesine röportaj veren sağ kanat oyuncusu Theo Walcott, teknik direktörün her zaman topu Cenk’in olduğu bölgeye göndermesini istediğini söyleyerek, ‘Bunun için elimden geleni yapıyorum. Cenk, Stoke maçında sınıfını gösterdi ve onu daha iyi tanıdım. Bu kadar kısa zamanda farklı bir ülkeden Premier Lig’e gelip alışmak kolay değildir. Fakat Cenk bu sorunu çok kısa sürede aştı. Takıma çok iyi uyum sağladı. Cenk harika bir adam, onun için çok sevinçliyim.’ ifadelerine yer verdi.