SPOR: Kalacak mı gidecek mi?..

Daha önceden Beşiktaş’ta kalmak istediğini söyleyen Talisca, “Beşiktaş’ta mutluyum, seve seve kalırım” demesine rağmen Ocak ayındaki görüşmede tavır değiştirmesi, yönetimde hayal kırıklığı yarattı. Başkan Fikret Orman ve ekibinin Talisca’ya, “Bonservisini almak istiyoruz ama öncelikle senin karar vermen gerekiyor” dediği, Futbolcunun ise “Bunları menajerimle görüşün. Ben karışmam” cevabını verdiği öğrenildi.

Başkan Fikret Orman’ın, olumsuz tabloya rağmen önümüzdeki günlerde Talisca için masaya oturması bekleniyor Beşiktaş, performansıyla, Brezilya Milli Takımı’na seçilen Anderson Talisca’nın bonservisini almak için Benfica ile yapılan anlaşmadaki 21 milyon Euro’luk (Yaklaşık 101 milyon TL) opsiyonu kullanmayı planlıyor. Başkan Orman’ın olumsuz gelişmeye rağmen Talisca’nın menajeriyle önümüzdeki günlerde masaya oturması bekleniyor.

Öte yandan yönetim Brezilya milli takıman seçilen futbolcunun 21 milyon euro’luk opsiyon kullanıp Talisca’nın bonservisi almak istediği belirlendi. Brezilyalı futbolcu kalmak istemediği takdir ise yüksek fiyatla satarak istediği kulübe satarak para kazandırmak istiyor.

Bu arada devre arasında yaşananlar ise yönetiminin Talisca’ya “Gitmek istiyorsan şimdi git” dediği ortaya çıktı. Kulübe yakın çevreler ise Talisca 1.5 milyon euro olan ücretini 2.5 milyon euro’ya çıkarmıştı. Futbolcunun ise bu rakamı daha da yukarı çekmek için tavarı takındığı konuşuluyor.