SPOR: Şenol Güneş hedefi belirledi

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Galatasaray derbisine kadar puan kaybı istemiyor. Futbolculara bu konuda uyarılarda bulunan Kara Kartal’ın teknik patronu, Galatasaray derbisine kadar 4’te 4 yaparak şampiyonluğun en güçlü adayı olduğumuzu herkese göstermenizi istiyorum” dedi.

Beşiktaş Avrupa kupalarındaki başarılarından sonra son maçta Bayern Münih’e elenerek Avrupa’ya veda etti. Güneş, futbolcularından artık kendilerini Süper Lig’e adapte olmalarını ve tüm maçları kazanarak şampiyon olacaklarını ifade etti. Süper Lig’de şampiyonluk hesapları yapan Beşiktaş’ta yeni hedef belirlendi. Süper Lig’in bitimine 8 hafta kala geçtiğimiz hafta sonu Medipol Başakşehir’e sürpriz bir şekilde 1-0 yenilerek zirve yolunda ağır yara alan Beşiktaş, Galatasaray derbisine kadar oynayacağı 4 karşılaşmadan 12 puan çıkartmak istiyor.

Beklemeyen Beşiktaş’ın Başakşehir mağlubiyeti, G.Saray’ında F.Bahçe derbisinden 1 puanla dönmesi zirve hesaplarını değiştirdi. Bu sonuçla büyük fırsatı kaçıran Kara Kartal, Galatasaray derbisine kadar hedefi 4 maçtan 12 puanla çıkartmak

Öte yandan, Spor Toto Süper Lig’te kalan 8 maç için Beşiktaş’ta Şenol Güneş’ten futbolculara uyarı geldi. Güneş, “Başakşehir yenilgisine takılmayın. O maç geride kaldı. Ligde oynayacağımız daha 8 tane maçımız var. Kendisini toparlayın ve şampiyonluğu düşünmesini istiyorum. Hepinizin kalitesini ve iyi bir takım olduğumuzu biliyorum. Siz de kendinizi iyi biliyorsunuz ve kendinizi ispatlamış futbolcularsınız. Galatasaray derbisine kadar 4’te 4 yaparak şampiyonluğun en güçlü adayı olduğumuzu herkese göstermenizi istiyorum. Bunu da başaracağınızı çok iyi biliyorum” dediği öğrenildi.

Kara Kartal’ın Spor Toto Süper Lig’te oynadığı son maçlar ise şöyle:

Beşiktaş – Fenerbahçe: 3-1 Süper Lig
Trabzonspor – Beşiktaş: 0-2 Süper Lig
Beşiktaş – Gençlerbirliği: 1-0 Süper Lig
Başakşehir – Beşiktaş: 1-0 Süper Lig