SPOR: Maç programı belli oldu!

Beşiktaş RMK Marine Takımı’nın Andre Vergauwen Kupası maç programı belli oldu. Beşiktaş RMK Marine Takımı’nın katılacağı, İspanya’nın Bilbao kentinde 27-29 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek Andre Vergauwen Kupası finallerinin programı açıklandı.

Kara Kartallar, Karabükspor ile İngiltere’den The Owls ve Almanya’dan BG-Baskets Hamburg takımları ile mücadele edecek.

Beşiktaş RMK Marine Takımı’nın maç programı şöyle:

27 Nisan Cuma
15.45 K. Karabükspor – Beşiktaş RMK Marine (İspanya Bilbao Lasesarre Sports Center)

27 Nisan Cuma
21.15 Beşiktaş RMK Marine – The Owls (İspanya Bilbao Txurdinaga Sports Center)

28 Nisan Cumartesi
12.45 Beşiktaş RMK Marine – BG-Baskets Hamburg (İspanya Bilbao Lasesarre Sports Center)

Beşiktaş RMK Marine’den zafer

Beşiktaş RMK Marine, Süper Lig’in 16. haftasında 17 Mart’ta Süleyman Seba Spor Salonu’nda Galatasaray ile karşılaştı. Maça Ferit, Uğur, Cem, Cafer ve Deniz ile başlayan Beşiktaş RMK Marine, salondan 69-68 galip ayrıldı.

Beşiktaş RMK Marine’nin antrenörü Tacettin Çıpa, maç sonrasında yaptığı açıklamalarda güzel bir sezon olduğunu söyleyerek, ‘Keyifli bir maçtı. İki takım oyuncularını da tebrik ediyoruö. Tribündeki taraftarlarımız bizi yalnız bırakmadılar ve galibiyette payları var. Bu nedenle taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Sahada avantajı elde etmek önemli. Kalan maçlarımızı kazanmak istiyoruz.’ şeklinde konuştu.

Genel Koordinatör Levent Çifter ise, Beşiktaş RMK Marine takımını kutladı. Çifter yaptığı konuşmada, ‘Beşiktaş RMK Marine’deki tüm oyuncular Türk. Oyuncularımızı alınlarından öpüyorum. Rakiplerimizden çok daha iyi bir takımız. Ekibimiz kaliteli ve tecrübeli. Avrupa’da da iyi işler yapıyoruz. Hedefimiz Avrupa. Önümüzdeki yıllarda Türk amatörleri Avrupa’da ses getirecek. Derbi kazanmak hepimizi keyiflendiriyor.’ ifadelerine yer verdi.