SİYASET: İlçe Haberleri Beşiktaş Gazetesi’nde

Beşiktaş Medya Grup yayınlarından; Beşiktaş Gazetesi ilçeden siyaset haberleriyle web haber sitesini zenginleştiriyor, hem de Beşiktaşlılara daha çok seslenme fırsatı veriyor. Siyasi partilerin ilçe teşkilatlarının çalışmaları, duyurular, etkinlikler bundan böyle Beşiktaş Gazetesi’nde olacak. Siyasi partilerin ilçelerdeki çalışmalarının yanı sıra ilçe başkanlarının da seslerini duyabileceği uygulamaya bugün itibariyle başlıyoruz. Amacımız yıllardır yaptığımız gibi ülke siyasetine ve tabii ki Beşiktaş siyasetine katkı yapmak. Kamuoyu oluşturmak, insanları doğru bilgilendirmek…
İLÇE BAŞKANLARI NE DİYOR?
Referandum öncesi hızlandırdığımız siyasi haberlere referandum sonrasında da aynı hızla devam ediyoruz. Muhabirlerimiz gerek söyleşi gerek haber gerekse sosyal medya yoluyla haberleri takip edip Beşiktaşlılarla buluşturacak, Haberleri aynı zamanda sosyal medya aracılığı ile genel merkez ve ilgili parti temsilcileriyle paylaşacak. böylelikle Beşiktaş ilçesinde hangi çalışmalar yapılıyor, aksaklıklar neler ulusal anlamda da ortaya çıkacak. Böylelikle hem haberler hemde sosyal medya gücümüzle yüz binlerce kişiye aynı anda ulaşıp, kamuoyu oluşturabileceğiz. Bu konuda birlikte hareket edeceğimize inanıyoruz.
BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN
Beşiktaş Medya Grup olarak, yapılan ve yapılacak olan çalışmaları geniş kitlelerle buluşturmak istiyorsanız, bizlere iletmeniz gerekmektedir. Her zaman olduğu gibi parti ayrımı yapmadan tüm siyasi partilere kapımız açıktır. Bizimle en çok paylaşım yapan, en çok duyuruda bulunan siyasi partinin ilçe çalışmaları Beşiktaş Gazetesi’nde yer alacaktır.
OLUMLU VE OLUMSUZ HABERLER YER ALACAK!..
Ancak başta da belirttiğimiz gibi habercilerimiz kendi özel haberlerini de bu sayfalarda paylaşarak, sadece yapılan çalışmaların olumlu yönünü değil olumsuz yönlerini de ve eleştirileri de sergileyecekler.

İleişim İçin Haber Hattı: 0212 2368081