EĞİTİM: İngilizce yaz okulu başvuruları başladı!

Sabancı Üniversitesi tarafından düzenlenecek olan Lise Yaz Okulu kapsamında 13-16 yaş grubu için düzenlenecek olan İngilizce Yaz Okulu’na başvurular başladı. Kampüs ortamında eğlenceli aktivitelerle İngilizcelerini geliştirecek olan gençler için ikişer haftalık 3 dönem şeklinde düzenlenecek yatılı dil programına başvurular 1 Mayıs’a kadar yapılacak.

Tüm ders içeriği Sabancı Üniversitesi Diller Okulu Eğitim Görevlileri tarafından hazırlanacak. Kayıt işlemlerinden sonra öğrencilere gönderilecek olan Online Seviye Tespit sınavı ile İngilizce seviyesi belirlenerek, öğrenciler uygun olan sınıfa yerleştirilecek. Dersler 16 kişilik sınıflarda yapılacak ve uluslararası üniversite öğrencilerinden oluşan mento ekibi öğrencilere destek verecek. Ayrıca, Sabancı Üniversitesi İngilizce Yaz Okulu’nda IB programlarına uygun ileri seviye (CEFR standardı C1-C2) sınıfları da yer alacak.

İlk dönem 2-13 Temmuz, ikinci dönem 16-27 Temmuz ve son dönem ise, 30 Temmuz-10 Ağustos tarihlerinde olacak. İngilizce derlerin dışında spor, sanat ve kültür alanında da etkinlikler yapılacak. Okula katılan öğrenciler eğitim süresi boyunca üniversitenin kampüs imkanlarından ücretsiz yararlanabilecek. Program sonunda başarılı olan öğrenciler, katılım sertifikası alacak.

Sabancı Üniversitesi İngilizce Yaz Okulu’nun dönem başına ücreti 4.500 TL’dir. İsteyen öğrenciler her üç döneme de başvuru yapabilirler. Ancak, öğrencilerin eğitim boyunca Sabancı Üniversitesi yurtlarında konaklaması gerekmektedir.