SPOR: Başakşehir-Beşiktaş maç sonucu: 1-0

Kara Kartal, Süper Lig’in 26. haftasında Fatih Terim Stadyumu’nda Başakşehir ile karşı karşıya geldi. İlk yarıda Başakşehir’den Eljero Elia’nın attığı gol ile skor 1-0 oldu ve Beşiktaş, 3 puanı bıraktı. Kara Kartal maçın son dakikalarında baskı yapsa da, pozisyon bulmakta zorluk yaşadı ve Başakşehir’e 1-0 mağlup oldu.

Maçtan sonra açıklamalarda bulunan Şenol Güneş, bugünkü oyunda pek çok yanlış yaptıklarını söyledi. Maça kötü başladıklarını belirten Güneş, ‘Savunmada rakibe şans verdik ve topu çok kolay kaybettik. Üretken değildik ama ikinci yarıya iyi başladık. Rakiplerin eksilmesiyle onların yarı sahada oynadık fakat, ataklarımız etkili olamadı. Mağlubiyeti hak ettik. En azından berabere kalmamızı isterdim. Oyuncuların iyi niyetinden eminim. Mağlubiyetin sorumlusu benim.’ şeklinde konuştu.

Beşiktaş’ın Hollandalı yıldızı Ryan Babel ise, rakibi tebrik etti ve iyi oynadıklarını söyledi. Şmpiyonluğun uzun bir yol olduğunu dile getiren Babel, bir sonraki maça odaklanmaları gerektiğini söyledi.

Elia’nın ayağına bastığını, bunu hakeme söylediğini anlatan Tolgay Arslan, ayağına basıldıktan sonra dengesinin bozulduğunu söyledi. Kötü oynayarak, çok pozisyon verdiklerini belirten Tolgay, bugün takım olarak iyi ve hazır olmadıklarını dile getirdi. Bu senede şampiyon olmak istediklerini ifade eden Tolgay, ‘Bu maç çok önemliydi fakati kötü oynadık. Bu haftaki maçlara herkes tam odaklanmalı. İnşallah bütün maçları kazanırız.’ ifadelerini kullandı.