ALIŞVERİŞ: Günlük hayata sihir katıyor

Ürünlerinde minimal, yaratıcı ve eğlenceli tasarımlarıyla ulaşılabilen fiyatları ile tüketicinin gözdesi olmayı başaran MINISO, geçtiğimiz aylarda Türkiye’deki 1. yaşını kutladı. Japon devi MINISO, aksesuardan kozmetiğe, teknolojiden tekstile farklı kategorilerde sürekli yenilenen 6 bini aşkın ürünüyle büyümeyi sürdürüyor. MINISO’nun dünyada 2600’ü geçen mağaza sayısı Türkiye’de İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, ve Antalya’da toplamda 27’ye ulaştı. Ayrıca, yeni vegan kozmetik serisinin yanı sıra ünlü İtalyan kozmetik firması Intercos’la birlikte hazırladığı MINI PONI serisiyle bayanların vazgeçilmezleri arasında yerini aldı.

Kozmetik Çantası - 22,95TL
Kozmetik Çantası – 22,95TL

Her hafta yenilenen ürün gruplarında mini çantalar, şapkalar, hayvan motifli boyun ve şekerleme yastıkları, burçlara özel parfümler ve günlük ihtiyaçlara cevap veren yaratıcı ürünleriyle tüketiciye pek çok alternatif sunuyor.

Ulaşılabilir fiyatlarla kaliteyi buluşturan MINISO’nun tedarikçileri arasında lüks markalarla çalışan İsviçreli esans şirketi Givaudan’ın yanı sıra İtalyan Intercos, Alman Zwilling ve Diaoyutai Eyalet Misafirhanesinin tek sofra tedarikçisi olan Jiacheng Group yer alıyor.

Beyazlatıcı ve Leke Giderici losyon, krem ve serum seti; güllü, lavantalı ve küre çiçeği seçenekleri ile içinde gerçek çiçek bulunan nemlendirici tonikler, aloe vera ve lavantalı nemlendirici ürünler, el yapımı sabunlar MINISO’nun zengin cilt bakım ürün grubunun en yeni üyeleri olarak raflarda yerini aldı.

Soyulabilen Oje - 5,95TL
Soyulabilen Oje – 5,95TL

Oje sürmeyi ve çıkartmayı zahmetsiz kılan MINISO’nun soyulabilen ojeleri en gözde ürünler arasında yer alıyor.

MINI PONI makyaj serisi
MINI PONI makyaj serisi
MINI PONI makyaj serisi
MINI PONI makyaj serisi

MINISO ve İtalyan Intercos işbirliğiyle üretilen MINI PONI makyaj serisi, 37 üründen oluşuyor. Özellikle gün boyunca renk değiştiren ruj her an taze kalmak isteyenlerin sevdiği ürünler arasında bulunuyor.

Ayrıca, Almanya’da üretilen vegan kozmetik ürünleri de önümüzdeki bahar aylarında tüketicinin beğenisine sunuşacak. Doğal yağlarla zenginleştirilen ve vitamin içeren bu yeni ürünlerde hayvansal kökenli madde ve paraben bulunmuyor. Özellikle hayvanlar üzerinde test edilmeyen ve %100 Alman üretimi olan bu seri şimdiden merakla bekleniyor.

Dudak Balsamı ve Dudak_Parlatıcısı - 12,95TL
Dudak Balsamı ve Dudak_Parlatıcısı – 12,95TL
Dudak Balsamı - 12,95TL
Dudak Balsamı – 12,95TL
Oje - 5,95TL
Oje – 5,95TL

Çift Taraflı Göz Kalemi
Çift Taraflı Göz Kalemi
Eyeliner - 14,95TL
Eyeliner – 14,95TL

Bozuk Para Çantası Sırt Çantası Modeli - 19,95TL
Bozuk Para Çantası Sırt Çantası Modeli – 19,95TL