SPOR: “Bu stadın keyfini çıkarmalıyız”

Bayern Münih’in Hollandalı futbolcusu Robben’den Beşiktaş taraftarına büyük övgü. Böyle özel bir statta muhteşem seyirci önünde futbol oynamanın zevkini almak istediklerini söyleyen Robben, “Bu stadın keyfini çıkarmalıyız” dedi.

Bayern Münih’in yıldızı Robben, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hollandalı yıldız, ilk maçtaki skor avantajını kesinlikle unutmaları gerektiğini belirterek, “İstanbul’da bizi muhteşem bir taraftar bekliyor. Dünyada bu stat bilmeyen yok. Futbolda her şeye açık bir oyun. İstanbul’daki maça 0-0 başlamamız gerekiyor. 5-0’lık skor tabii ki rahatlamamıza neden olabilir ama futbolda her şey mümkün. Bizi, Beşiktaş’ın stadı Vodafone Park’ta muazzam bir atmosfer bekliyor. Çok özel bir stat. Bu özel stadın keyfini çıkarmalıyız ama aynı zamanda dikkatimizin de dağılmasına izin vermemeliyiz. Ne olursa olsun çok dikkatli olmalıyız” diye konuştu.

Öte yandan, Bayern Münih’in başarılı savunmacısı olan Mats Hummels, “Sıcak bir atmosfer olacak ve kazanmak istiyoruz” ifadelerini kullanırken; Beşiktaş’ı hiçbir şekilde hafife almayacaklarını söyleyen Thomas Müller ise, “Biz gezi yapmak için İstanbul’a gitmiyoruz. Şampiyonlar Ligi’nde bu maçı da kazanarak üst tura çıkmak istiyoruz. Yüzde 100 ciddi bir futbol sergileyeceğiz” açıklamasını yaptı.